Gedeon, Johanna
Friss
Engedélyhez kötötte Budapest II. kerülete a magánterületen lévő fák kivágását // Baleset miatt több kilométeres a torlódás az M0-son // Tűzoltóautó karambolozott Budapesten // Újabb pártot vettek nyilvántartásba az EP-választásra // Bővült a békéscsabai kerékpárút-hálózat // Halálos vonatgázolás történt Székesfehérvárnál // Az MSZP 236 ezer forintos európai minimálbért követel // Ne posztolga$$, miközben megy a drive, vezérostyám – nem mindennapi videóban figyelmeztet a rendőrség // Feldarabolt holttestet találtak Jászalsószentgyörgyön (VIDEÓ) // Kétmilliárd forintot csalt ki a bróker // Fidesz: Gyurcsányéknak fáj, ha nő a gyermekes családok támogatása //

MÉG TÖBB HÍR

blogok
Látószög - Schmidt Mária blogja
Mindig van lejjebb
Weberben nincs semmi szórakoztató. Néppártja a népet elitre, a kereszténységet ateizmusra, régi értékeit pedig liberálisakra cserélte le.
Schmidt Mária
Élő Bolygó Blog
Gorillák, csimpánzok élőhelyét pusztítják ki azért, hogy okoskütyüket használjunk?
Nagyobb árat fizetünk a készülékekért, mint gondolnánk.
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Tőlünk tanul Ausztria
Egy újabb 2010 utáni magyar megoldás indul hódító útjára. Ausztria a munkaképes menedékkérők számára bevezetné a kötelező közmunkát.
Kiszelly Zoltán
Családban marad!
Rekordszámú résztvevő indult Tavaszköszöntő futóversenyünkön
A mozgás feltölt, erőt ad és munkánk során is felhasználhatjuk azokat a képességeket, amiket a sportból merítünk, hisz a sport, a kitartás és a fair play az életre is nevel.
Király Nóra
Látószög - Schmidt Mária blogja
Új világ született: a Nyugat önbizalomvesztésének százada
Új világ született 1918-1923. Schmidt Mária új könyvében más, magasabb értelmezési keretet ad a száz évvel ezelőtti történéseknek és kilép a „háborús logika” útvesztőiből.
Fekete Rajmund (történész)
Alaptörvény blog
Összeomló Schengen: a migrációs válság árthat az egységes piacnak, értelmét veszítheti az euró
Az ENSZ migrációs csomagjának lopakodó jogalkotás keretében az EU joganyagába történő átültetése a belső migráció hatásai nyomán felszámolhatják a határok nélküli Európát.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)