Hajnalka
Friss
Dupláztak a kisüzemi sörfőzdék // Már lehet kereskedni az NBB kötvényeivel // Megjelentek a Magyar falu program újabb pályázatai // Öt éven keresztül zaklatta nevelt fiát // Rómába látogatott Ferenc pápa //

MÉG TÖBB HÍR

Látványos falfestések díszítik Kazincbarcikát

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Lyukak itt is, ott is
Európa igen, vagy Európa nem – a föderalizmus hívei a jövőt ma erre az alternatívára csupaszítják le, ami mellesleg érthető, hiszen ebből élnek.
Galló Béla
Családban marad!
Rekordszámú résztvevő indult Tavaszköszöntő futóversenyünkön
A mozgás feltölt, erőt ad és munkánk során is felhasználhatjuk azokat a képességeket, amiket a sportból merítünk, hisz a sport, a kitartás és a fair play az életre is nevel.
Király Nóra
Élő Bolygó Blog
A James Bond-arány mutatja meg Földünk könnyen elérhető vízkészletét
A Föld vízkészletének csupán 0,007 százaléka van felszínen.
Látószög - Schmidt Mária blogja
Új világ született: a Nyugat önbizalomvesztésének százada
Új világ született 1918-1923. Schmidt Mária új könyvében más, magasabb értelmezési keretet ad a száz évvel ezelőtti történéseknek és kilép a „háborús logika” útvesztőiből.
Fekete Rajmund (történész)
Alaptörvény blog
Összeomló Schengen: a migrációs válság árthat az egységes piacnak, értelmét veszítheti az euró
Az ENSZ migrációs csomagjának lopakodó jogalkotás keretében az EU joganyagába történő átültetése a belső migráció hatásai nyomán felszámolhatják a határok nélküli Európát.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Marxista bumeráng
A marxizmus mint nyugati eszme, visszatérni látszik feladójához. Kísérleti terepén, Közép- és Kelet-Európában megbukott, az ottani népek nem kérnek belőle, de Nyugat-Európában még kapós.
Békés Márton
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)