Franciska, Fanni
Friss
Tüzérségi eszközöket találtak a Széchenyi fürdő szomszédságában // Sünszépségverseny is lesz a fővárosi terrarisztikai börzén // Bild: Duplázhatnak a szélsőjobboldali pártok az EP-ben // Hatvanöt mázsa kábítószerre bukkant a mexikói haditengerészet // Döglött disznó okozta egy motoros halálát Kaliforniában // Újra Final Fourban a Sopron // Hat megyei közgyűlés létszáma változik meg ősszel // Halálos repülőbaleset történt Floridában // Gyilkosság történt Szekszárdon //

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
A nőnap aktuális üzenete: hagyjuk meg férfinak a férfit, nőnek a nőt!
A világpolitika vegykonyhájában kicsi, ám annál befolyásosabb és hangosabb csoportok tesznek kísérletet az emberi identitás alapjának, férfi és nő kettősségének összemosására.
Máthé Zsuzsa
Látószög - Schmidt Mária blogja
A globalista utópizmus áfiuma és az ellene való orvosság
Ne bántsd a magyart! – írta Zrínyi bő háromszáz éve. Ugyanezt és a nemzeti szálak megerősítését vallja ma Szájer József, európai parlamenti képviselő.
Szájer József (európai parlamenti képviselő)
Alaptörvény blog
Bírósági úton is fellépnek a Trump-fal megtorpedózása érdekében
A Hillary Clinton 2016-as elnöki kampányának tagjai által alapított és egy – az aktív szerepű milliárdos Soros György által finanszírozott – „szociális jóléti szervezettel is kapcsolatban álló szervezet, a Demand Justice pénzt szerzett a jogi küzdelemhez. A bíróságon a Trump elnök által javasolt, szerintük „rasszista, szükségtelen fal” ellen vennék fel a harcot.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Élő Bolygó Blog
Zöld hó esett Szibériában
A furcsa jelenségért a lakosok szerint a város határában található krómfeldolgozó üzem a felelős.
Látószög - Schmidt Mária blogja
Anyaság és női méltóság
A kereszténység ma is azt üzeni a nyugati világnak, hogy a női méltóság nem létezhet az anyaság misztériuma nélkül akkor sem, ha nem minden nő lesz, lehet anyává.
Horváth Pál (teológus, vallástörténész)
Családban marad!
Jövő(újra)tervezés
A fiataloknak jó érzés, hogy másnak is fontos az életük, így a bennük élő bizonytalanság könnyebbedik, a kusza jövő tisztulni látszik.Családos történetek.
Máthé Zsuzsa
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)