Tamás
Friss
Szerencsétlen balesetnek nevezte Szanyi Tibor Mesterházy fegyelmi ügyét // Egy bőröndben találták rá a fiatal fogorvosnő holttestére // Fokozott ellenőrzést rendelt el az országos rendőrfőkapitány több megyében // Eloltották a sajókeresztúri tüzet // Súlyosították a hajléktalanokat halálra verő tatabányai fiú büntetését // Több millió forintos bírságot szabott ki a Wizz Air légitársaságra a kormányhivatal // Vádat emeltek egy honvédségi alkalmazott ellen // Pszichoaktív anyaggal történő visszaélés miatt vettek őrizetbe több embert // Fegyveres rablók támadtak meg egy pénzszállító autót Kölnben // Porrobbanás történt Szombathelyen //

Lángoló égbolt

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Fake news újratöltve: Orbán és a venezuelai válság
Januárban napokig ment az ellenzéki média hangulatkeltése, azzal vádolták Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy a venezuelai válságban Nicolas Maduro elnök mellett áll.
Pindroch Tamás
Látószög - Schmidt Mária blogja
A globalista utópizmus áfiuma és az ellene való orvosság
Ne bántsd a magyart! – írta Zrínyi bő háromszáz éve. Ugyanezt és a nemzeti szálak megerősítését vallja ma Szájer József, európai parlamenti képviselő.
Szájer József (európai parlamenti képviselő)
Alaptörvény blog
Bírósági úton is fellépnek a Trump-fal megtorpedózása érdekében
A Hillary Clinton 2016-as elnöki kampányának tagjai által alapított és egy – az aktív szerepű milliárdos Soros György által finanszírozott – „szociális jóléti szervezettel is kapcsolatban álló szervezet, a Demand Justice pénzt szerzett a jogi küzdelemhez. A bíróságon a Trump elnök által javasolt, szerintük „rasszista, szükségtelen fal” ellen vennék fel a harcot.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Élő Bolygó Blog
Zöld hó esett Szibériában
A furcsa jelenségért a lakosok szerint a város határában található krómfeldolgozó üzem a felelős.
Látószög - Schmidt Mária blogja
Anyaság és női méltóság
A kereszténység ma is azt üzeni a nyugati világnak, hogy a női méltóság nem létezhet az anyaság misztériuma nélkül akkor sem, ha nem minden nő lesz, lehet anyává.
Horváth Pál (teológus, vallástörténész)
Családban marad!
Jövő(újra)tervezés
A fiataloknak jó érzés, hogy másnak is fontos az életük, így a bennük élő bizonytalanság könnyebbedik, a kusza jövő tisztulni látszik.Családos történetek.
Máthé Zsuzsa
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)