Anasztázia, Tas
Friss
Vádat emeltek Kőrös Gusztáv Tibor egykori DK-tag és társai ellen // Szigorúbb CO2-kibocsátási előírásokat fogadott el az EU // Négyszáz forintra nő a benzin ára // Brit külügyminiszter: Az EP-választások előtt el kell fogadtatni a megállapodást // Több tucat tüntetőt vettek őrizetbe Albániában // Idén is lesznek különdíjak a Budapest Dal pályázaton // Nagy érdeklődés övezte a magyar ifjúságpolitikát az ENSZ-ülésen //

MÉG TÖBB HÍR

70 év után újra látható Néró első palotája

blogok
Élő Bolygó Blog
Gyorsan terjedhetnek észak felé a trópusi betegségeket terjesztő kórokozók
Egy új kutatás megállapította, hogy gyorsan terjedhetnek Európa északi részei felé a bizonyos trópusi betegségeket hordozó kórokozók.
Látószög - Schmidt Mária blogja
Szuverenista kiáltvány az európai népek jogaiért
Kísértet járja be Európát – a szuverenizmus kísértete. Kíméletlen hajszára szövetkezett e kísértet ellen Európa minden hatalma: Macron és Merkel, a divatszocialisták és az álnéppártiak.
Paolo Becchi (a jogfilozófia professzora)
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Sötétség délben
„Ott hevernek, s mintha élnének” (Tadeusz Borowski)
Máthé Áron
Alaptörvény blog
Jogállam agitprop-védelem alatt: Timmermans biztos meg a szelektív érzékenység
Frans Timmermans, az Európai Bizottság bel- és igazságügyért felelős biztosa és a testület első alelnöke, az elmúlt napokban a román jogállam állapotai miatt fejezte ki aggodalmát.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Családban marad!
Ezer család énekel - Zenés anyák napja a Ringatóval
Immár sokéves hagyománnyá vált, hogy a családok így – együtt énekelve – ünneplik anyák napját.
Király Nóra
Látószög - Schmidt Mária blogja
A teflonbevonat hasznáról
A ballibek még mindig ügyeletben lévő megmondója, Heller Ágnes olasz nyelvű könyvet szentelt Orbán Viktornak és az orbánizmusnak. Vagyis Magyarország és a magyarok lejáratásának.
Schmidt Mária
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)

VIDEÓ