Mária
Friss
Forgalomkorlátozások lesznek szombaton Budapesten // Mindent vitt, ami mozdítható volt // Átalakították a japán vízumrendszert // Akár kilenc fok is lehet szombat délután // Börtön várhat Donald Trump elnök volt ügyvédjére // Kilenc autót tört fel egy férfi Kecskeméten // Útnak indult a Hold távoli oldalát kutató kínai űrszonda //

blogok
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Amilyen a király, olyan a serege
Az ultrabájtoknak, az üvegszálas gigamega sebességű informatika sztrádának, na meg annak, hogy előfizettem a Telekomnál a szolgáltatásra, belecsöppentem az indokolatlanul csúnyán felhájpolt angol labdarúgó bajnokságba!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Alaptörvény blog
A CEU pert helyezett kilátásba, de van-e jogalapja, vagy csak mindez üres fenyegetés?
Bár sajtóhírek szerint utóbb cáfolta a konkrét perlési szándékot az intézmény, érdemes megnézni mennyi esélye és milyen háttere lenne egy ilyen eljárásnak.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Ez egy kellemes meglepetés volt így szerda este
Ez azért elég jól mutat! Erre senki nem gondolt, olyan előjáték után, mint a Möbelring-kupás égés vagy a hollandok elleni vereséget követően. A rossz szereplésre már a magyarázat is készen volt, hiszen páratlannak kikiáltott sérülés sorozat tépkedte a magyar női kézilabda válogatottat, aztán jött ez a spanyolok elleni söprés.
Horti Gábor (Vezetőedző)
Családban marad!
Egy különleges játszótér - A Jelnyelvi játszótér
Egy különleges játszótér halló és siket gyermekeknek, amely játszva segít a kommunikációs akadályok legyőzésében.
Király Nóra
Élő Bolygó Blog
Ausztria 2020-tól betiltja a műanyag zacskókat
Az osztrák kormány elfogadta a műanyag zacskók teljes tilalmáról szóló előterjesztést.
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
A nép nélküli populista
A sárga mellényes tüntetők nem hasonlítanak senkihez. A Franciaországból érkező hírek minden eddiginél világosabban a XXI. század hírei.
Galló Béla
Látószög - Schmidt Mária blogja
Európa szerencséje
Meghalt George H. W. Bush, az Egyesült Államok első elnöke, aki hivatali ideje alatt hazánkba látogatott. A szerző jelen írásával tiszteleg az elnök előtt.
Schmidt Mária
Látószög - Schmidt Mária blogja
Önként a Gulagon
A Szovjetunióba hurcolt magyar politikai rabok és kényszermunkások emléknapjához kapcsolódva két olyan pap hősies életáldozatát elevenítjük fel.
B. Varga Judit (történész-muzeológus)

VIDEÓ

RIDIKÜL