Aladár, Álmos
Friss
Tovább csökkent az influenzás megbetegedések száma // Meghalt egy autós Zsámboknál // Több mint 160 millió forintot csalt ki ismerőseitől egy nagykanizsai férfi // Magas a szálló por koncentrációja Szolnokon // Emelkedett a nyelvvizsgázók száma // Segítené a családi vállalatok utódlását a kormány // A németek több mint 70 százaléka aggódik a bevándorlás miatt // Csalók élnek vissza a gázszolgáltató nevével // Dollármilliárdokat költenek az ausztrálok drogokra // Vádat emeltek három intézetis fiatal ellen // Palkovics László: Kiemelt érték a kutatás, a tudomány és az innováció // Egyre többfelé veszélyes vagy egészségtelen a levegő // Drágábban tankolhatunk szerdától //

MÉG TÖBB HÍR

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Mi bajuk van az európai őslakossággal?
Orbán Viktor miniszterelnök családvédelmi akciótervének bejelentése után megindult a cunami. A haladó sajtó véleményvezérei tüzet és átkot köptek az egész elgondolásra.
Máthé Áron
Látószög - Schmidt Mária blogja
Emberkatedrális
A Kommunizmus Áldozatainak Emléknapjához közeledve a nyolcvan évvel ezelőtt püspökké szentelt, a román kommunista állam által üldözött székely magyar hazafira, Márton Áronra emlékezünk.
B. Varga Judit (történész-muzeológus)
Alaptörvény blog
Gondolatok a sajtó és a bíróságok kapcsolatáról
Alapvetően a sajtó feladata az igazságszolgáltatás működése szempontjából a közvélemény sokoldalú tájékoztatása.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Élő Bolygó Blog
Több száz delfin vetődött az Atlanti-óceán partjaira év eleje óta
A jelenséget aggódva figyelik a szakemberek.
Családban marad!
Nagyszülők a jövő szolgálatában
A nagyszülők óriási segítséget tudnak nyújtani a családok mindennapjaiban, emellett az ő élettapasztalatuk, az unokákhoz fűződő kapcsolatuk megfizethetetlen támogatás egy család életében.
Király Nóra
Látószög - Schmidt Mária blogja
Az uniós választások elé
A liberális elitnek rossz a lelkiismerete. Mert szabadságellenesek, demokráciaellenesek és ki akarják szolgáltatni kontinensünket az arctalan birodalmi erőknek.
Schmidt Mária
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)