Krisztián, Ajtony
Friss
Kiütéssel kezdett az FTC // Vaddisznókonda rohant a 6-os útra // Lépéselőnyben a Debrecen // Négyes döntőben a Veszprém // Veretlenül jutott tovább a magyar válogatott // Márki-Zay Péter: Semmi jel nem utal korrupcióra Nagy Ernő lányának lakásügyében // Garázdákon ütöttek rajta rendőrök Győrben // Több mint száz autóvezető nem használta a biztonsági övét Szolnokon // Koós Jánosra emlékezik az FTC a Magyar Kupa-mérkőzés előtt // Módosul a 16-os busz menetrendje // Újabb terelések várhatók az M1-esen // Egymásba rohant három kamion az M0-áson – VIDEÓ //

blogok
Alaptörvény blog
Mennyire nyilvánosak az USA elnökének és családjának utazásai?
Világszerte az államok első számú vezetői védett személynek minősülnek és ez abban is megnyilvánul, hogy a biztonságukat veszélyeztető információk főszabályként nem ismerhetőek meg.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Az ellenállás évtizede
Az 1945 és 1956 közötti közép- és kelet-európai antikommunista mozgalmak kövezték ki az utat a lengyel és a magyar 1956-hoz, valamint a régió többi szabadságküzdelméhez.
Békés Márton
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
A nőnap aktuális üzenete: hagyjuk meg férfinak a férfit, nőnek a nőt!
A világpolitika vegykonyhájában kicsi, ám annál befolyásosabb és hangosabb csoportok tesznek kísérletet az emberi identitás alapjának, férfi és nő kettősségének összemosására.
Máthé Zsuzsa
Látószög - Schmidt Mária blogja
A globalista utópizmus áfiuma és az ellene való orvosság
Ne bántsd a magyart! – írta Zrínyi bő háromszáz éve. Ugyanezt és a nemzeti szálak megerősítését vallja ma Szájer József, európai parlamenti képviselő.
Szájer József (európai parlamenti képviselő)
Élő Bolygó Blog
Zöld hó esett Szibériában
A furcsa jelenségért a lakosok szerint a város határában található krómfeldolgozó üzem a felelős.
Családban marad!
Jövő(újra)tervezés
A fiataloknak jó érzés, hogy másnak is fontos az életük, így a bennük élő bizonytalanság könnyebbedik, a kusza jövő tisztulni látszik.Családos történetek.
Máthé Zsuzsa
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)

VIDEÓ

Ünnepség a V4-országok NATO-csatlakozásának 20.évfordulója alkalmából