Menyhért, Mirjam
Friss
Újra járható az M2-es autóút Dunakeszinél // Több baleset is történt az M0-s autóúton // Elütöttek egy kisfiút Kőbányán // Hágához fordult három latin-amerikai ország //

blogok
Élő Bolygó Blog
Kritikus a Duna vízállása
A Duna fővárosi szakasza jelenleg 65 centiméteren áll.
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Mire vársz, Dzsudzsi?
Szabadon igazolható, csak vele kell megállapodni. Paradicsomi állapot egy labdarúgó életében. Ám ezt a labdarúgót Dzsudzsák Balázsnak hívják.
Szilágyi László
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Mélyponton a Real Madrid – vagy csak a szurkolói?
Zidane és Ronaldo távozása, az elmaradt galaktikus igazolás és az elbukott kupadöntő után megbüntette saját csapatát a Real Madrid szurkolótábora. Csak 48 ezren mentek ki a Bernabéuba a Getafe ellen. Ez arrafelé tényleg megalázóan kevés nézőt jelent. Arrafelé...
Szilágyi László
Látószög - Schmidt Mária blogja
A sebzett hős
Miként él az első, nagy háború az emlékezetünkben és milyen alkotások emlékeztetnek rá? És nem utolsósorban, mit tudnak a gyerekeink róla?
L. Simon László
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Intelmek
Augusztus 20-a táján rendszeresen elő szokott kerülni Szent István „Intelmeinek” kiemelt mondata, amellyel a haladó értelmiség és a „szelíd hazafiak” szokták a „vad magyarokat” leiskolázni.
Máthé Áron
Családban marad!
Mosolyról mosolyra
Többször, sokkal többször kellene egymásra mosolyognunk.
Máthé Zsuzsa
Látószög - Schmidt Mária blogja
Intelmek és hírek
Augusztus 20-a közeledtével Szent István és Kölcsey Ferenc szellemi ̶̶̶ erkölcsi testamentumára, intelmeire emlékezünk, utóbbi halálának 180. évfordulója alkalmából is.
B. Varga Judit (történész-muzeológus)
Alaptörvény blog
A migráció lassan felemészti a svéd jóléti államot
A mindennapi híradásokban gyakorta hallhatunk-olvashatunk arról, hogy miként is élnek vissza a menedékkérő és letelepedett migránsok az őket fogadó államok jóindulatával.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán

RIDIKÜL