Irén, Írisz
Friss
Németh Norbertet választották meg polgármesternek Száron // Utolsó napjához ért a „TeSzedd!” // Könnyed magyar győzelem Japán ellen // Miklós Dezső László lett Romonya polgármestere // Egyirányúsítják a Pasaréti út alsó szakaszát keddtől // A Szeged után a Veszprém is nyert idegenben //

MÉG TÖBB HÍR

Szuperhold a füleki vár mögött

blogok
Élő Bolygó Blog
A James Bond-arány mutatja meg Földünk könnyen elérhető vízkészletét
A Föld vízkészletének csupán 0,007 százaléka van felszínen.
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Narratíva
A napokban jelent meg egy cikk Borhi Lászlónak, az Indiana Egyetem kutatójának tollából, „A szövetségesek provokálták ki a német megszállást, nem törődve a magyar zsidókkal” címmel.
Maczkó Ú. Róbert
Látószög - Schmidt Mária blogja
Új világ született: a Nyugat önbizalomvesztésének százada
Új világ született 1918-1923. Schmidt Mária új könyvében más, magasabb értelmezési keretet ad a száz évvel ezelőtti történéseknek és kilép a „háborús logika” útvesztőiből.
Fekete Rajmund (történész)
Alaptörvény blog
Összeomló Schengen: a migrációs válság árthat az egységes piacnak, értelmét veszítheti az euró
Az ENSZ migrációs csomagjának lopakodó jogalkotás keretében az EU joganyagába történő átültetése a belső migráció hatásai nyomán felszámolhatják a határok nélküli Európát.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Marxista bumeráng
A marxizmus mint nyugati eszme, visszatérni látszik feladójához. Kísérleti terepén, Közép- és Kelet-Európában megbukott, az ottani népek nem kérnek belőle, de Nyugat-Európában még kapós.
Békés Márton
Családban marad!
1848. március 15-e és a nők
Magyar nők (fő)szerepe a forradalomban.
Hernády Zsolt
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)