Megduplázódik a processzor sebessége ettől a frissítéstől

 

Az amerikai cég frissítette a MacBook Pro és a MacBook Air laptopjainak sorát – tette közzé az Apple kedden.

Apple-macbook-air-and-macbook-pro-update-macos-catalina-070919

(Fotó: apple.com)

MacBook Pro
Innentől az összes hordozható, Pro jelöléssel rendelkező Apple számítógépet a Touch Bar többfunkciós érintőpaneljével látják el, még az alap konfigurációkat is. Mindemellett a képernyő átlója, ami már támogatja a True Tone-technológia pontos színátvitelét, ezekben az eszközökben 12-ről 13 hüvelykre nő. A vállalat azt is hangsúlyozta, hogy az új MacBook Pro kétszer olyan erős processzorral rendelkezik majd, mint elődje.

Apple-MacBook-Air-and-MacBook-Pro-update-wallpaper-screen-070919

(Fotó: apple.com)

MacBook Air
Az egyszerűbb funkciókkal rendelkező MacBook Air szintén támogatja a True Tone-technológiát. A vállalat bejelentette, hogy kiadja az operációs rendszer MacOS új verzióját, a Catalinát, ami idén ősztől már letölthetővé válik. Az oprendszerben többek között új funkció is van, amely lehetővé teszi, hogy az iPad táblagépeket másodlagos monitorként lehessen használni az Apple számítógépekhez.

Az 1976-ban alapított Apple az iPhone-okon és iPadeken kívül iMac számítógépeket, MacBook laptopokat, iPod zenelejátszókat és más high-tech készülékeket is gyárt. A cupertinói székhelyű vállalat a világ egyik legnagyobbja.