A boltból egyenesen a hűtőbe szállítják a megrendelt árut

 

Először a különleges házhoz szállítás három amerikai városban lesz elérhető – Kansas Cityben, Pittsburghben és Vero Beachen.


A Walmart InHome szolgáltatás abban különbözik az eddigiektől, hogy természetesen a vevő engedélyével, egyenesen a hűtőbe helyezik a bolt dolgozói a megrendelt árucikkeket, akár úgy is, hogy a vevő éppen nincs otthon – közölte a Reuters.

Ez akár felérhet egy betöréssel is, de a vevők a szállítást nyomon követhetik okostelefonjaikról, ugyanis a futárok mellkasán lévő kamera élő adásban közvetíti majd az egész folyamatot. Az amerikai áruházlánc ezt a feladatot csak olyan dolgozókra bízza, akik már több mint egy éve vannak a cégnél. Ők különleges továbbképzést is kapnak majd, ahol megtanulják hogyan kell hatékonyan és helytakarékosan elrendezni a rendelt árut a hűtőben.

A szállítás napján a futár egy egyszer használható kóddal léphet be az adott lakásba. Annak érdekében, hogy a vevő ne tartson a tranzakciótól, a Walmart a weboldalára személyes információkat helyezett ki a futárok profiljáról. A szolgáltatás ősztől lesz elérhető.