Új 8K-s Samsung kijelzők az idei ISE kiállításon

 

Amszterdamban az ISE 2019 (Integrated Systems Europe) szakkiállításon mutatta be a kereskedelmi megjelenítők új generációját képviselő „The Wall” 8Kés „The 82” 8K HDR kijelzőit a Samsung.

A mindössze 40mm vastag „The 82” QLED 8K kijelző képátlója 82inch, felbontása 7680 x 4230 képpont, így a képet alkotó egyes pontok még ekkora méretben is érzékelhetetlenek az emberi szem számára.


ISE2019-QLED-8K-Signage_1

A cég 8K -s TV készülékeihez hasonlóan a QLED 8K is rendelkezik a tökéletes fekete szín megjelenítését elősegítő Quantum Light Control technológiával és a csúcs fényerő elérheti a 4000nit-et, így biztosítva a HDR tartalmak tökéletes megjelenítését erős megvilágítással rendelkező üzlethelyiségekben is.

A Samsung másik újdonsága a 292” -es „The Wall”. Ez az elsősorban luxuslakásokhoz tervezett eszköz természetesen üzleti célokra használható. A kistestvérrel megegyező felbontású, 73 inch-től 292 inch-ig konfigurálható, elegáns, keret nélküli kijelző Harman Luxury Audio vagy Stenwai Lyngdorf hangrendszerekkel kombinálható. Természetesen a nagyobb gyártók Smart Home rendszereivel is együttműködik az óriás koreai videó fal.