Elfelejtettük használni a tollat? Újra kedvenc lesz

 

Egészen más ember–számítógép kommunikációt hoz létre az SAP érintőtollas megoldása.

A mesterséges intelligenciával működő Inscribe lehetővé teszi, hogy a vállalati felhasználók minden eddiginél egyszerűbben juthassanak hozzá a kívánt információkhoz, és hogy a kapott adatokat – a felmerülő igények alapján – gyorsan és hatékonyan tudják módosítani és feldolgozni.

Mindehhez csupán egy táblagép kijelzőjére kell érintőtollal felírni, hogy milyen adatokra, milyen csoportosításban van szükség, és a megoldás azonnal „kihúzza”, megjeleníti azokat a vállalati háttérrendszerből.

inscribe_photo

Az Inscribe ugyanakkor nemcsak az írásos üzeneteket képes értelmezni: egyszerű bekarikázással lehet jelölni a felhasználó számára releváns részeket, amelyekkel további műveletek – például lefúrás – végezhetők. Ha pedig netán túl sok oszlop jelenik meg egy táblázatban, akkor könnyedén, satírozással eltüntethetőek. S hasonlóan egyszerű módon új adatsort is hozzáadható a megtekinteni kívánt információkhoz.

A megoldás, amely mögött a legmodernebb, felhőalapú, adatelemző, mesterséges intelligencia-eszközök állnak, hatékonyabbá teszi az adatokkal, a vállalatirányítási rendszerrel történő munkát.

Az Inscribe arra is példa, hogy miként támogatja Európa legnagyobb szoftvervállalata a munkatársak innovációit: az alapötlet ugyanis a társaság egyik alkalmazottjától származik. A közelmúltban mutatták be, jelenleg a rendszer béta-tesztelése zajlik, várhatóan jövőre válik elérhetővé a piacon.