Az Apple repülőgépének esete Kanye West iPhone-jának PIN-kódjával

 

A rappernél látványosabban kevesen tudnák demonstrálni, amit nem szabad használni.

Kanye West, az újabban Ye néven futó rapper, aki ismertségének jelentős részét nem éppen fényes intellektusú feleségének, Kim Kardashiannak köszönheti, felkereste Trump amerikai elnököt a Fehér Házban, az Ovális Irodában.

Trump legalább tíz percig viselte Kanye eszmefuttatásait. Amúgy a rapper jelöltetni akarja magát a következő elnökválasztáson, nagyratörő tervei, s a párhuzamos univerzumokig tartó elméletei vannak.

Most az amerikai elnöknek arról érvelt, hogy cserélje le az elnöki különgépeket, az Air Force One-okat hidrogénmeghajtású „iPlane One”-okra. Hogy bemutassa, elővette az iPhone-ját.

west

Bár a telefonja rendelkezik biztonságos Face-ID arcfelismerővel, Kanye nem azt használja, hanem kódot pötyögött a teljes jelenlévő sajtó szeme láttára a mobiljába.

 

Azt a kódot, amit évek óta sulykolnak minden csatornán, hogy senki ne használja, vigyázzunk az adatainkra, ha valami, ez aztán tilos, mert pillanatok alatt törik fel:

000000

Kanye West imádja az iPhone-t, szerinte az általa javasolt iPlane One repülőgépet az Apple gyártja.

(Az Apple gyorsan elutasította ezt az állítást. A Telegraph kiderítette, hogy az úgynevezett iPlane One egy koncepciógép, egy 2030-ra tervezett kereskedelmi repülőgépé.)