Indul a nevezés az idei C++ Grand Prix-re

 

Hetedik alkalommal rendezik meg az NNG C++ Grand Prix-t, az ország egyik legnépszerűbb programozóversenyét.

A globális autóipari szoftverfejlesztő NNG ismét megrendezi C++ Grand Prix elnevezésű programozóversenyét. A nevezési időszak október 10-én éjfélig tart, a weboldalon mind a fiatal, mind pedig a veterán fejlesztők jelentkezését várják.

A rutin ugyanis nem minden a versenyen: a tavalyi Grand Prix-n a középiskolásokból álló livmadmun csapat évtizedes tapasztalattal rendelkező versenytársakat utasított maga mögé, és szerezte meg a harmadik helyet.

A jelentkezők először egy online selejtezőn bizonyíthatják tudásukat, október 12-e és 28-a között öt, különböző nehézségi szintű és típusú feladatot kell megoldaniuk a C++ nyelvet használva.

A selejtezőkön kialakult végső rangsort október 29-én teszik közzé, a tíz legjobban teljesítő csapat november 9-én, élőben csap majd össze.

A helyszínen idén is 12 óra áll majd rendelkezésre, hogy a legjobbak olyan mesterséges intelligenciával rendelkező hadsereget toborozzanak, amely helyt áll a multiplayer online battle arénában.

A verseny nem titkolt célja, hogy megtalálja az ország legjobb szakembereit, akik később akár az NNG csapatához is csatlakozhatnak.