Matild
Friss
Megerősítették a médiacentrum vezetőjének leváltását Szombathelyen // Washington leállítja a Rijádnak nyújtott támogatást // Folytatják a tiltakozást a francia vámőrök // Rétvári: A magyarok teljesítménye ugyanolyan értékes, mint bármely más nyugat-európaié // Fegyőr védett meg mentősöket egy késes támadótól Bács-Kiskun megyében //

Megtekinthető az inkák aranya

blogok
Élő Bolygó Blog
Új gólyapár érkezett a gemenci fészekbe
A fiatal fekete gólyapár azonnal neki is látott annak építésébe.
Alaptörvény blog
Mennyire nyilvánosak az USA elnökének és családjának utazásai?
Világszerte az államok első számú vezetői védett személynek minősülnek és ez abban is megnyilvánul, hogy a biztonságukat veszélyeztető információk főszabályként nem ismerhetőek meg.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Az ellenállás évtizede
Az 1945 és 1956 közötti közép- és kelet-európai antikommunista mozgalmak kövezték ki az utat a lengyel és a magyar 1956-hoz, valamint a régió többi szabadságküzdelméhez.
Békés Márton
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
A nőnap aktuális üzenete: hagyjuk meg férfinak a férfit, nőnek a nőt!
A világpolitika vegykonyhájában kicsi, ám annál befolyásosabb és hangosabb csoportok tesznek kísérletet az emberi identitás alapjának, férfi és nő kettősségének összemosására.
Máthé Zsuzsa
Látószög - Schmidt Mária blogja
A globalista utópizmus áfiuma és az ellene való orvosság
Ne bántsd a magyart! – írta Zrínyi bő háromszáz éve. Ugyanezt és a nemzeti szálak megerősítését vallja ma Szájer József, európai parlamenti képviselő.
Szájer József (európai parlamenti képviselő)
Családban marad!
Jövő(újra)tervezés
A fiataloknak jó érzés, hogy másnak is fontos az életük, így a bennük élő bizonytalanság könnyebbedik, a kusza jövő tisztulni látszik.Családos történetek.
Máthé Zsuzsa
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)

VIDEÓ

Honvédelemért kitüntető címet kapott kollégánk, Vigh András