Ágnes
Friss
Havazás miatt figyelmeztetés van érvényben többfelé // Hiányzik a szabályozás a drónok használatához // Ezt a hat számot kellett eltalálni // Zsigmond Dezső filmrendező vette át a Kölcsey-emlékplakettet // Tűz pusztított egy francia síterep központjában. // Pótlóbuszok járnak Dunaharaszti és Taksony között // Remek szőlőtermést jósoltak Ópusztaszeren // Könnygázzal oszlatták a Macedónia miatt tüntetőket Athénban // Borzalmas tragédia történt Oregonban // Fidesz: Magyarország nem asszisztál Soros kampányához // Izraeli rakétákat lőtt le a szíriai légvédelem //

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Egy csángó történet Ferenc pápa csíksomlyói látogatása elé
Ferenc pápa a „csentenár” – vagyis Erdély Románia általi megszállásának 100. évfordulója - alkalmából felkeresi a magyar katolicizmus talán legnagyobb búcsújáró kegyhelyét.
Máthé Áron
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Amikor a rosszban van valami jó
Van valami sorszerű abban, amit az élet olyan egyszerűen eldönt, hogy a többségnek, sőt senkinek nyikkanni sem marad ideje, plusz kedve! A magyar férfi kézilabda válogatottat sújtó borzasztó balszerencse sorozat és annak a végállomása a sérültek kórháza meghozta a hőn áhított változást!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Családban marad!
Vallomás a Himnuszról
Himnusz. Biztos, hogy több százszor is énekeltem már, sokféle élethelyzetben. Hogy lehetséges, hogy mégis, hogy mindig - sőt egyre inkább - szíven üt?
Máthé Zsuzsa
Élő Bolygó Blog
Hatalmas fehér cápát kaptak lencsevégre
Egy házaspár filmezte le Hawaii partjainál a hét méter hosszú és legalább két és fél tonnás állatot.
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Nyíl boldog születésnapot!
Újpesti Dózsa szurkolóként cseppet sem szerettem! Sőt, kimondottan utáltam, amikor csapatával, az FTC rettentően, 7-1-el szétcsapta imádott kedvenceimet!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Alaptörvény blog
Jogsértő volt-e az EP-képviselő eljárása az Echo TV riporterével szemben?
Hangfelvétel nyilvános felhasználása még közszereplő esetében is visszaélésszerű joggyakorlást valósíthat meg.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Deglobalizáció
A korforduló, amelyben benne élünk, a liberalizmus kríziséből fakad. Minden, ami ma korszerű, a liberalizmus különböző mértékű és mélységű tagadásán alapul.
Békés Márton
Látószög - Schmidt Mária blogja
Kínai Fal Kelet- és Nyugat-Európa között
Kelet-Európa épp azért nélkülözhetetlen a Nyugat számára, mert mi szolgáltatjuk a Nyugat felsőbbrendűségének élő bizonyítékát! Erről szól az Európai Unió minden egyes napja.
Schmidt Mária