Megfelelő társakat kap a szuperegér – csak játékosoknak

 

Egyedi fény és hanghatásokkal növelik a gamerek élményét.

Áprilisban érkezik az első, kifejezetten játékosoknak készült Logitech G560 PC hangrendszer, amely a Lightsync technológiának köszönhetően a hanghatások mellett, a játékkal összehangolt fényhatások megjelenítésére képes.

G560

A fények és animációs effektek testre szabhatóak, 4 megvilágított zóna és körülbelül 16,8 millió szín érhető el.

A hangszóró a legkisebb részleteket is kiemeli. 240 Watt a maximális RMS teljesítménye, amely tökéletes zenehallgatáshoz és játékhoz, valamint 3D audióhoz egyaránt, köszönhetően a DTS:X Ultra 1.0-nak , mely lehetővé teszi játék közben a hanghatások irányának érzékelését.

A hangrendszer mellett a másik újdonság a Logitech G513 mechanikus gaming billentyűzet.

G513

Szintén felszerelték a Lightsync RGB technológiával, emellett a billentyűzethez kétféle Romer-G mechanikus kapcsoló, valamint egy prémium csuklótámasz is választható.

Minden Romer-G billentyű gyors és halk működésű, mely a fényes háttérvilágítással kiegészülve megbízhatóbb és tartósabb a hagyományos mechanikus billentyűzeteknél.

1,5mm távolságból a billentyűk 25 százalékkal gyorsabban reagálnak, s alig 45g erő kifejtése szükséges a közel azonnali reakcióért.

A G513 a repülőgép-iparban használt 5052-es, eloxált és csiszolt, vékony, ám mégis tartós alumíniumborítást kapott.

A most bemutatott két termékkel a gyártó igazi célja az volt, hogy megfelelő társakat biztosítsanak a világ egyik legkeresettebb gaming egerének, a G502-nek.