Andrea
Friss
Halálos baleset történt a 4-es főúton Monornál // Nem segített a húsvét a tojástermelőkön // Állóháború alakult ki a líbiai kormány és Haftar tábornok erői között // Megtámadtak egy buszt Pakisztánban // Húsvéti családi programokat tartanak a Várkert Bazárban // Bezár a miskolci gyermekváros //

MÉG TÖBB HÍR

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Berlin, Párizs együtt London ellen
Heiko Maas német külügyminiszter figyelmeztette Nagy-Britanniát, hogy októberben ne számítson a brexit határidejének újabb meghosszabbítására.
Galló Béla
Családban marad!
Gyerekszerelem - nem játék!
Aki gyerekeket nevel tudja, hogy a kicsik az élet minden nagy kérdésével szembesülnek öt-hat éves korukra. Hogy is maradhatna ki a világ felfedezéséből épp a szerelem?
Máthé Zsuzsa
Látószög - Schmidt Mária blogja
Szabad-e bírálni George Sorost?
Próbálja csak valaki megbírálni George Sorost, a milliárdos spekulánst: ne lepődjék meg, ha antiszemitának titulálják.
Frank Füredi
Élő Bolygó Blog
Gyorsan terjedhetnek észak felé a trópusi betegségeket terjesztő kórokozók
Egy új kutatás megállapította, hogy gyorsan terjedhetnek Európa északi részei felé a bizonyos trópusi betegségeket hordozó kórokozók.
Látószög - Schmidt Mária blogja
Szuverenista kiáltvány az európai népek jogaiért
Kísértet járja be Európát – a szuverenizmus kísértete. Kíméletlen hajszára szövetkezett e kísértet ellen Európa minden hatalma: Macron és Merkel, a divatszocialisták és az álnéppártiak.
Paolo Becchi (a jogfilozófia professzora)
Alaptörvény blog
Jogállam agitprop-védelem alatt: Timmermans biztos meg a szelektív érzékenység
Frans Timmermans, az Európai Bizottság bel- és igazságügyért felelős biztosa és a testület első alelnöke, az elmúlt napokban a román jogállam állapotai miatt fejezte ki aggodalmát.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)

VIDEÓ