Beáta, Izolda
Friss
Őrizetbe vették a szerdai pécsi lövöldözés gyanúsítottját // Kezd visszatérni a tavasz // Megdőlt a hidegrekord // Több mint tizenegy kiló heroint találtak a rendőrök Röszkén // Fegyverrel támadtak parkolóőrökre Pécsen //

LETILTOTT TARTALOM

MÉG TÖBB HÍR

blogok
Élő Bolygó Blog
Programkavalkád a víz világnapján
Egy sor program várja a látogatókat a víz világnapján.
Családban marad!
A választás gyerekjáték!
Nem bánom ezt a játékot, mert manapság, mikor a gyerekek jobbára leszegett fejjel a telefonjukat nyomkodják és figyelik a közösségi média celebjeit, jóval értelmesebb e közéleti szerepjáték.
Máthé Zsuzsa
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Beárazták a szalámit...sajnos
Ez most már egyre jobban látszik, hogy ez a szegedi férfi kézilabda csapat szépen csúszik a lúzerség felé. Vagy én nézem a legrosszabb pillanatban a BL-meccseiket. Írom ezt úgy, hogy amikor Szegeden éltem, ott voltam majdnem minden meccsükön, pár egykori magyar játékossal jó kapcsolatba kerültem.
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Vívást nézni menő!
A legutolsó emlékezete vívó közvetítés, amit láttam, az még Dávid Sándor mélyen búgó hangján érkezett a fekete fehér televízió sugárzásában. Elég öreg a sztori, de hogy tutira nem felejtődött el, az biztos. Dávid Sándornál jobban soha senki nem látta a pengék villanását, pedig akkoriban, talán ha két kamerával nyomták ki a képet a vívásra gerjedőknek.
Horti Gábor (Vezetőedző)
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Jobbikos: “Csoda kellene, hogy nyerjek!”
Nagy botrány kavarodott Farkas Gergely jobbikos jelölt körül.
Kiszelly Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Börtönvilág a vasfüggönyön innen
A vasfüggöny keleti oldalának lengyel, csehszlovák és román hírhedten kegyetlen börtöneit mutatja be a Kommunizmuskutató Intézet munkatársa.
Szabó Ákos
Látószög - Schmidt Mária blogja
Mit keresett Szili Katalin az MSZP-ben?
Miért választotta Galló Béla új könyvének témájául a szocialisták legnépszerűbb politikusát? Szili Katalinnak mindig a haza volt az első, azaz ott volt erős, ahol pártja a legkevésbé.
B. Varga Judit (történész-muzeológus)
Alaptörvény blog
Márciusi ifjak, áprilisi törvények – mi ’48 valódi üzenete
A valódi üzenet, hogy nem engedünk a 48-ból. Nem kívánjuk feladni nemzeti szuverenitásunkat, a magyarság önrendelkezéshez való jogát és az ország abbéli függetlenségét, hogy a legfontosabb,
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán

VIDEÓ

Kommentár Nélkül: Két éve történt robbantásos merényletek

RIDIKÜL