Zsuzsanna
Friss
Lezárták a 64-es főutat // Lavina sodort el síelőket a francia Alpokban // Időjárás: napsütéses hétkezdet // Halálos vonatgázolás történt Baján //

MÉG TÖBB HÍR

A Bükkben délelőtt verőfényes napsütés volt míg Miskolc a köd alatt pihent

blogok
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
A hazai kosárlabda igazi ünnepe volt ez a hétvége!
Jó nagy, zajos és látványos kalaplengetés a kosárlabda Magyar Kupa résztvevőinek, ezúttal nézői szinten! Debrecenbe kellett menni, megnézni ezt a tömény hétvégét! Persze megérkezett a szurkolósereg a döntő minden napjára, a legnagyobb, osztatlan elismerést még is a szombathelyi Falco rajongói kaphatják!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Jó lesz ez Srácok!
A sporthír olvasó szem hozzászokott a Hosnányszky, Benedek, az összes Varga tesó nevéhez. Aztán csendben eljött egy olyan rész, amikor ezeket a srácokat már nem kell keresni a vízilabda válogatottban! Már csak a neve emléke tartja, hozza a keretbe Madarast, a két Steinmetz bradát, az örökké víz alatt verekedő Kiss Gábort, pláne „Fácánt” Biros Pétert.
Horti Gábor (Vezetőedző)
Élő Bolygó Blog
Biotermékekkel kívánják javítani a városi életminőséget
Párizsban hívtak életre egy olyan nagyvárosokat magába tömörítő kezdeményezést, amelynek célja az életminőség javítása biotermékek segítségével.
Családban marad!
Aminél nem találtak ki jobbat...
„A házasságnál jobbat még nem találtak ki” - visszhangzanak bennem Laci bátyám szavai. Ő ezt kezdetben csak sejtette, majd egy életen át hitelesen megélte.
Hernády Zsolt
Látószög - Schmidt Mária blogja
Háborús Budapest
A depolitizáló amnézia, az elmúlás és a metropolisz kialakulása eltörléssel fenyegeti Budapest háborús nyomait, forradalmi emlékeit. Ha látsz valamit – szólj!
Békés Márton
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Szili „áruló”, Gyurcsány nem?
Idestova egy évtizede, hogy a balliberális oldal büszkén és önerőből szappanozza maga alatt a lejtőt.
Galló Béla
Látószög - Schmidt Mária blogja
Magyar kánkán Sanghajban – Egy kiállítás margójára
Kelet és Nyugat, párhuzam és eltérés, elegancia, finoman idillikus kép, esztétikum, egzotikum. Ez a Sanghay – Shanghai kiállítás a Hopp Ferenc Kelet-ázsiai Művészeti Múzeumban.
B. Varga Judit (történész-muzeológus)
Alaptörvény blog
Az időskorúak ellátásának alkotmányos védelme Magyarországon
Az időskorúak fokozott erkölcsi és jogi védelmét már XIII. Leó pápa Rerum Novarum című enciklikája is kiemelt kérdésként kezelte.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán