Cecília
Friss
Tartós, sűrű köd miatt adtak ki figyelmeztetést // Csökkent az üzemanyagok ára // Forgalomkorlátozások az M1-es autópályán //

MÉG TÖBB HÍR

blogok
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Lassítsunk egy kicsit!
Az van, hogy ez a Hosszú Katinkás Vas Lédis eset kezd egyre bonyolultabbá válni! Pont olyanná, ahonnét elindult a magyar hölgy pár évvel ezelőtt, amikor Gyárfás Tamásnak beolvasott egy Hosszú-fogalmazást! Akkor erősen szóvá tette, vagy inkább a szájába adták a szavakat, mennyire elege van ebből az uram-bátyámos korszakból, a summantásokból, az óvatos, az előrehaladást biztosító finom dörgölőzésből! Tűnjön mindenki, aki a haladás útjában áll!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Ventura kirúgása után jöhet, mondjuk Bernd Storck, esetleg Leekens, pár hónap múlva!
Nem is értem ezeket a magyarokat. Még mindig azon nyavalyognak, hogy nem jutottak ki a vb-re. Ugyan már! Az olaszok sem! Akiknek ugyanúgy 68 éves volt a szövetségi kapitányuk, mint a miénk, igaz Gian Piero Ventura csak 21 helyen dolgozott, tehát a mi „friss 68-as” Leekens-ünk ennél sokkal jobb a maga 31 egyesületével! Végre előrébb vagyunk!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Szegény Spinoza
Nem is olyan régen a liberális véleménygrófok a Jobbikot még a kormánypártok ellenzéki segédcsapatának tartották.
Galló Béla
Látószög - Schmidt Mária blogja
„Meg kell mutatni, hová tartozunk"
Grátz Endre képviselte a vádat Török István és társai perében is: a győri „halálügyész” ekkor négy emberre kért halált. A harmadrendű vádlottnál, Büki Lajos vagongyári marósnál jártunk.
Békés Márton

VIDEÓ

Díjazták az év művészeit a Nemzeti Filharmonikusoknál

RIDIKÜL

PROFIT7