Emma
Friss
Tovább jár decembertől péntek-szombaton a szentendrei és a gödöllői HÉV is // Diplomáciai csúcs miatt szakaszos lezárások a Liszt Ferenc repülőtérre vezető úton // Kamionban megbújva próbáltak Magyarországra jutni // Dugó várható az M1-esen hétfőn //

MÉG TÖBB HÍR

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Dogma
Lassan tényleg abszurd drámára hajaz mindaz, ami az Unióban zajlik éppen. Sokszor teljesen olyan, mintha az EU vezetői direkt az ellenkezőjét tennék annak, ami célravezető lehetne.
Kovács István
Látószög - Schmidt Mária blogja
Idegen vonat hazai pályán – Marxizmus orosz módra
A marxizmus olyannyira idegen volt 1917-ben az orosz társadalomnak, mint az a porosz vasúti kocsi az orosz vaspályának, amely Lenint és elvbarátait áprilisban Pétervár felé szállította.
Balogh Gábor
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Egy sikeres gaucho Albionban
Igazából ezt a Mauricio Pochettinot kevesen értékelték korábban! Egy kerek fejű argentin, aki egyszer csak, senki sem tudja miért feltűnt a Tottenham Hotspur csapatánál. Mit akarhat ez a nyalókás csóka, az angol darálóban, mit tud hozzátenni ehhez a puccos csapathoz? Osvaldo Ardiles, a „Nyúl” becenevű, szintén gaucho ember volt az első, aki Dél-Amerikából érkezett Londonba, ebből aztán nagy tűz lett, hiszen akkoriban szüntettek tüzet a Falkland szigeten az egymással szemben álló angol és argentin erők! Tök fölösleges háború borzolta a világot, ráadásul a Brit Birodalom harcosai konkrétan legyalulták a sziget betolakodóit!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Lassítsunk egy kicsit!
Az van, hogy ez a Hosszú Katinkás Vas Lédis eset kezd egyre bonyolultabbá válni! Pont olyanná, ahonnét elindult a magyar hölgy pár évvel ezelőtt, amikor Gyárfás Tamásnak beolvasott egy Hosszú-fogalmazást! Akkor erősen szóvá tette, vagy inkább a szájába adták a szavakat, mennyire elege van ebből az uram-bátyámos korszakból, a summantásokból, az óvatos, az előrehaladást biztosító finom dörgölőzésből! Tűnjön mindenki, aki a haladás útjában áll!
Horti Gábor (Vezetőedző)

VIDEÓ

Tanja Fajon: A migránsok elosztásáról szóló döntés a lehető legmegfelelőbb volt

RIDIKÜL