Karácsonyi ajándékkártyák – varázslatos nyári fesztiváli estékre

 

A Szabad Tér Színház jegyirodáiban már kaphatók a Budapesti Nyári Fesztivál karácsonyi ajándékkártyái, amelyekkel a 2019-es nyári évadra válthatók belépők. A kártyával olcsóbban vásárolhatók jegyek Cristina Pasaroiu, José Cura vagy a Pink Martini fellépésére – közölte a Szabad Tér Színház.

A Szabad Tér Színház a minőségi kulturális programok kedvelőinek ajánlja a Budapesti Nyári Fesztivált, és a hozzá kapcsolódó karácsonyi ajándékkártyát, amely húsz százalékos kedvezmény nyújt a kiváló nyári színházi attrakciókra. A kártya tulajdonosa szabadon választhat a Margitszigeti és a Városmajori Szabadtéri Színpad jövő nyári előadásaiból és világsztárok fellépéseiből.

Fotó: Szabad Tér Színház

Fotó: Szabad Tér Színház

A kártyán jóváírt 20 000 forintot több mint száz előadás közül válogatva lehet levásárolni a Budapesti Nyári Fesztivál produkcióira. A kupon újratölthető, és minden további jegyvásárláskor újabb 20 százalék kedvezményre jogosít – áll a Szabad Tér Színház közleményében.

A szervezők tájékoztatása szerint a műsort sokszínűen alakították ki, így Puccini Turandot című háromfelvonásos operája, de balett, operett, musical, pop-rock és dzsesszkoncertek is szerepelnek a tervezett programban. A nemzetközi szuperprodukcióból álló kínálat hétről hétre bővül. „Az ajándékozót – vagy akár az ajándékozottat most mi is meglepjük egy élő, földlabdás fenyőfával” – írták.

Az ajándékkártya személyesen a Szabad Tér Színház központi jegyirodájában, utalvány formájában pedig a www.szabadter.hu oldalon vásárolható meg.