Már lehet jelentkezni a KecskemétRocks-ra

 

A szervezők már várják a jelentkezéseket a KecskemétRocks elnevezésű rendezvényre, Magyarország legnagyobb rockzenekarába – közölték a szervezők az MTI-vel.

Révész Zsolt kommunikációs vezető kiemelte: a rendezvényre komplett zenekarok, kórusok is nevezhetnek, de olyan zenészek is tagjai lehetnek Magyarország óriászenekarának, akik eddig csak otthon zenéltek. A www.cityrocks.hu oldalon a hangszer megjelölése mellett egy, a jelentkezőknek magukról készült kisvideót kell elküldeni a szervezőknek.

Hozzátette, hogy már kiválasztották a kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidőközpontban szeptember 7-én elhangzó dalokat is. Míg tavaly tavasszal Szegeden csak négy dalt adtak elő a résztvevők, addig Kecskeméten már egy csaknem kétórás, a magyar és a nemzetközi rockzene jelentős szerzeményeit felvonultató koncertre várják a zenészeket és a közönséget.

Mint Révész Zsolt elmondta, 12 dalt, a Queen, Joan Jett, a Metallica, a White Stripes, a Nirvana, Lenny Kravitz, a Depeche Mode, az LGT, az Ocho Macho, a Bikini, a Tankcsapda és a Sing Sing egy-egy slágerét adják majd elő Magyarország legnagyobb könnyűzenei flashmobján.

A civil kezdeményezés tavaly Szegeden egy olasz ötlet alapján indult el, a különleges esemény célja az élő zene és a rock népszerűsítése mellett egy összetartó, zenét szerető és művelő közösség kialakítása – tette hozzá a kommunikációs vezető.

A KecskemétRocks-ról további információk a www.cityrocks.hu olvashatók.

A címlapfotó a 2018-as SzegedRocks-on készült.