A Virtuózok versenyzői adnak koncertet az Arénában

 

A Virtuózok négy évadának versenyzői adnak koncertet a Papp László Budapest Sportarénában pénteken. A szuperprodukcióban Boros Misi és Bogányi Gergely mellett a két éve elhunyt Kocsis Zoltán fia is színpadra lép. A közmédia tehetségkutató műsorának megálmodója szerint a koncert a bizonyíték, igenis van létjogosultsága a könnyűzenének és van igény a minőségi szórakoztatásra.

Boros Misi 2014-ben lett korcsoportja legjobbja a közmédia komolyzenei tehetségkutató műsorában. Azóta bejárta a világot és több mint 200 koncertet adott. Azt mondta, most igazi örömzenélésre készül.

Az est tiszteleg a 2016-ben elhunyt kétszeres Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas Kocsis Zoltán karmester emléke előtt. Fia több művet vezényel majd, valamint édesapja felbecsülhetetlen értékű zongoráit is megszólaltatja pénteken.

A különleges eseményre igazi koncertteremmé változik az Aréna, a nézők pedig egy időutazáson vehetnek részt. Az est házigazdái mellett a Virtuózok elmúlt évadainak szereplői is színpadra lépnek.

Peller Mariann, a műsor megálmodója azt mondta, a siker azt mutatja, hogy hatalmas igény van a minőségi szórakoztatásra.

A Virtuózok szuperkoncert szeptember 7-én 19 órakor kezdődik a Papp László Budapest Sportarénában. A fiatal tehetségeket a Magyar Állami Operaház Zenekara kíséri majd.