Zsuzsanna
Friss
A budapesti Csodák Palotája idén mutatkozik be a velencei biennálén // Határérték feletti rákkeltő anyagokat mértek őrölt gyömbérben // Holttestet találtak egy kigyulladt házban Diósjenőn // Idén is pályázhatnak praxistámogatásra az orvosok // Gyermekpornográf filmet is forgatott a rabló // Elrendelték a szmogriadó riasztási fokozatát Miskolcon és Nyíregyházán // Több mint húszan haltak meg egy bolíviai buszbalesetben // Mi Hazánk: Adja vissza a mandátumát, aki szerint értelmetlen a parlamenti munka // Szerdától zuhanni kezd a hőmérséklet, és meg sem áll 0 fokig //

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Javaslat az igazságos politikai verseny megteremtése érdekében
Eljött az ideje, hogy elismerjük: a fennálló szabályrendszer valóban korlátozza és akadályozza az ellenzék munkáját.
Lánczi Tamás
Alaptörvény blog
Gondolatok a sajtó és a bíróságok kapcsolatáról
Alapvetően a sajtó feladata az igazságszolgáltatás működése szempontjából a közvélemény sokoldalú tájékoztatása.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Élő Bolygó Blog
Több száz delfin vetődött az Atlanti-óceán partjaira év eleje óta
A jelenséget aggódva figyelik a szakemberek.
Családban marad!
Nagyszülők a jövő szolgálatában
A nagyszülők óriási segítséget tudnak nyújtani a családok mindennapjaiban, emellett az ő élettapasztalatuk, az unokákhoz fűződő kapcsolatuk megfizethetetlen támogatás egy család életében.
Király Nóra
Látószög - Schmidt Mária blogja
Az uniós választások elé
A liberális elitnek rossz a lelkiismerete. Mert szabadságellenesek, demokráciaellenesek és ki akarják szolgáltatni kontinensünket az arctalan birodalmi erőknek.
Schmidt Mária
Látószög - Schmidt Mária blogja
Mindszenty
Mindszenty az egyik legjelentősebb XX. századi nemzeti hős, a szabadság, a demokrácia és a lelkiismereti szabadság iránti elkötelezettség szimbóluma.
Tallai Gábor
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)