Egy esti koncert az állatkertben?

 

Hagyománynak számít, hogy a Fővárosi Növény- és Állatkertben nyáron, hetente egyszer zenészeket, zenakarokat látnak vendégül.

Mostantól nyolc héten át tart a Zenés Állatkerti Esték sorozat a Fővárosi Növény- és Állatkertben. A programsorozat keretében július 11-én a Budapest Klezmer Band zenél Szinetár Dórával kiegészülve, július 18-án a Budapest Jazz Orchestra ad Ella Fitzgerald-koncertet Malek Andreával, Náray Erikával és Tóth Verával közösen.

Geszti Péter énekes, dalszövegíró egy ormányos medvével a Zenés Állatkerti Esték elnevezésű koncertsorozat programbemutató sajtótájékoztatóján a Fővárosi Állat- és Növénykertben 2017. május 4-én. A hét koncertes sorozatban július 5. és augusztus 16. között fellép többek között a Budapest Klezmer Band, a Budapest Bár, Kern András és Geszti Péter is. MTI Fotó: Kovács Attila

Archiv felvétel: Geszti Péter énekes, dalszövegíró egy ormányos medvével a Zenés Állatkerti Esték elnevezésű koncertsorozat programbemutató sajtótájékoztatóján a Fővárosi Állat- és Növénykertben 2017. május 4-én.  (MTI Fotó: Kovács  Attila)

Július 25-én Best of Geszti est lesz, augusztus 1-jén pedig a Pa-Dö-Dő zenél. A Hot Jazz Band és az Amadinda közös fellépése augusztus 8-án lesz, augusztus 15-én a Budapest Bár koncertezik, augusztus 22-én pedig állatkerti táncmulatság lesz a Madarak házibuli zenekarral. A programok este 30.30-tól kezdődnek.