Cseh Tamás 75 – Emlékezzünk együtt a sok jóra!

 

Cseh Tamás 75 emlékkoncert 2018. január 21-én a MOM Sportban kerül megrendezésre. Fellép Gryllus Dorka, Jordán Adél, Miczura Mónika, Keresztes Tamás, Anger Zsolt, Adorjáni Bálint, Ónodi Eszter és még sokan mások.

A koncerten többek között Gryllus Dorka, Jordán Adél, Miczura Mónika, Ónodi Eszter, Szávai Viktória, Tompos Kátya, Adorjáni Bálint, Galkó Balázs, Fekete Ernő, Thuróczy Szabolcs, valamint a Vodku fiai és barátaik lépnek fel.

Két évvel ezelőtt már egyszer újra eljátszották a kedves dalokat, amelyek nélkül más lenne ez a város, és mások lennének a lakói is. Aztán egy évvel ezelőtt végiglapozták Tamás és Géza zenés történelemkönyvét: volt ott Bercsényi, Bezerédi, Bottyán, Thököly és Fáskerti elvtárs, voltak napsütötte hatvanas, esőverte hetvenes és csuklya alá rejtőző nyolcvanas évek.

Budapest, 1980. április 4. Cseh Tamás énekes koncertet ad. MTI Fotó: Ruzsonyi Gábor

Cseh Tamás egy 1980-as koncerten (MTI-fotó: Ruzsonyi Gábor)

2018-ban pedig Cseh Tamás 75. születésnapját ünneplik, és mind azt a sok jót és szépet, szomorút és néha sötétet, ami nélküle nem lenne. A koncerten felcsendül majd egy vadonatúj dal, egy Bereményi Géza vers, amit Cseh Tamás emlékére írt, és amit a Vodku fiai zenésítettek meg.