Ismét elindult a Balatoni Nyár a közmédián

 

Ismét a Balaton partjáról jelentkezik a közmédia egyik legsikeresebb műsora, a Balatoni Nyár. A Család-barát magazin kilencedik szezonját kezdő nyári testvérműsora fontos pillére a Duna Televízió nyári programkínálatának, régi-új műsorvezetőkkel, izgalmas és aktuális témákkal, programokkal és állandó rovatokkal várja a nézőket minden délelőtt a Balaton partjáról.

A Duna csatorna egyik legsikeresebb visszatérő brand-je a Balatoni Nyár, a magazin fontos alappillére a nyári műsorkínálatnak.

A műsorvezetők – Rátonyi Kriszta, Szabó Erika, Forró Bence és Vida Péter – idén is bemutatnak számos Balaton-parti települést, környékbeli várat vagy a magyar tenger térségének kincseit. Ajánlanak majd programokat és a sport is nagy hangsúlyt kap a műsorban.

Műsor csapatához idén csatlakozik a Balaton háziasszonya, Madarász Ildikó is, aki finomabbnál finomabb nyári ételekkel örvendezteti majd meg a nézőket, és a sztárok sem maradhatnak el, minden nap egy-egy előadó szórakoztatja majd a képernyők előtt ülőket dalaival, és mesél nyári élményeiről a műsorvezetőknek.

A Balaton Nyár minden délelőtt 10 és 12 óra között várja nézőit a Duna Televízión.