Madonna mégis fellép az Eurovíziós Dalfesztiválon

 

Madonna és az Eurovíziós Dalfesztivál menedzsmentje aláírta az énekes fellépéséről szóló szerződést. A műsor fináléjának színpadán Madonna műsorához különleges színpadképet építenek fel – számolt be róla csütörtökön The Jerusalem Post.

Madonna fellépését a népszerű műsorban áprilisban jelentették be menedzserei, ám az Eurovíziós Dalfesztivált szervező Európai Műsorszolgáltatók Szövetségének (EBU) egyik vezetője, Jon Ola Sand még a napokban is arról beszélt, hogy az énekesnőnek nincs aláírt szerződése az EBU-val, és amíg ez nem jön létre, addig nem léphet fel a fesztivál színpadán. Az izraeli média szerint azonban az akadály elhárult, a szerződést aláírták.

A Tel-Avivban tartózkodó Madonna különleges biztonsági intézkedések mellett próbál a szombati előadásra. Az énekesnő 135 fős stábbal érkezett, és mintegy 30 tonnányi felszerelést szállított a stábja a fellépésre. 25 professzionális táncos és 40 háttérénekes segíti a fellépésekor.

Az Eurovíziós Dalfesztivál fináléjának színpadán Madonna műsorához különleges színpadképet építenek fel 70 lépcsővel és egy felvonóval – írták a helyi híradások.