Trónok harca csoki és bor?

 

Április közepén mutatják be a Trónok harca című fantasy sorozat utolsó évadát a televízióban. Az óriási népszerűségnek örvendő sorozat rajongótábora most duplán izgatott lehet: piacra dobtak ugyanis több, a sorozat ihlette terméket, melyek birtokában még élvezetesebb lehet a befejező részek megtekintése.

A termékek között főként italokat és nassolni valókat találunk, de a női rajongók nagy örömére még egy sminkkollekció is napvilágot látott, írja a Vox.

Az édesszájúak megkóstolhatják majd a Trónok harca témájú Oreo kekszet, mely egyedi fekete csomagolást kapott, illetve húsvétkor lesz kapható Angliában az a különleges, fehércsokis húsvéti tojás, amit az első részben odaajándékozott megkövesedett sárkánytojások ihlettek. Az egy kilós csokitojások ára egyébként kellően borsos, közel 30 ezer forintba kerül majd darabja.

 

Az Urban Decay amerikai kozmetikai márka előrukkolt egy Trónok harca kollekcióval, melyben találunk szemfesték palettát, szájfényt, szemceruzát, pirosítót és highlightert is. A teljes kollekció ára majdnem 75 ezer forint lesz.

 

A legnagyobb választék az alkoholos italok körében várható: Kaliforniában az HBO-val együttműködésben született egy Trónok harca témájú borkollekció, illetve készült még malátawhisky, egy különleges sör-bor hibrid, és a Mountain Dew üdítőmárka is előrukkolt egy limitált verzióval a sorozathoz.

 

A témában írt előző cikkünket itt olvashatja.