Kéthetente megnyílik Bagi-Nacsa Orfeuma

 

A régi nagy kedvencek mellett a Bagi Iván és Nacsa Olivér páros régebbi és új jelenetei is helyet kapnak a Bagi-Nacsa Orfeuma című műsorban, amelyet kéthetente láthatnak a nézők a köztévében február hetedikétől. A műsorral egy régi nagy álma vált valóra a párosnak.

A pesti, klasszikus kabaré – ha deklaráltan nem is – valójában hungaricum. Igaz, nem mi találtuk ki a műfajt, mégis hamar népszerűvé vált, futótűzszerűen terjedt el a körúton, és legalább ilyen gyorsan hódította meg az egész országot.

(Foto: MTVA/Zih Zsolt)

(Foto: MTVA/Zih Zsolt)

Bagi Iván és Nacsa Olivér kedvet érzett saját Orfeumának megnyitásához, amelyben az elmúlt évtizedek legkiválóbb kabarészámai közül csemegéznek – modern köntösben.  Az 52 percben láthatóak lesznek régi nagy kedvencek, régebbi Bagi-Nacsa jelenetek és új paródiák is.

A magyar kabaré műfaja manapság kiveszőben van, kevesen foglalkoznak vele, így jött az ötlet hogy ötvözzük a régi klasszikus kabarét a maival – mondta Nacsa Olivér.

A díszlet és a látványelemek az Orfeum atmoszféráját idézik majd. Minden adásban lesz két vendég, akik folyamatosan kommentálják, amit látnak.

A zenei színpad pedig lehetőséget ad a zenei paródiára – fűzte hozzá  a népszerű páros másik tagja, Bagi Iván.

Nacsa Oliveré hozzátette: Szeretnénk, ha a nézők úgy éreznék magukat a képernyő előtt, mint ha itt ülnének velünk az Orfeumban.

Bagi-Nacsa Orfeuma
Február 7-től kéthetente csütörtökön 20.25 órától a Duna Televízión