Exkluzív interjút adott az M5-nek Ákos

 

Kovács Ákos Kossuth-díjas magyar énekes ötvenedik születésnapja alkalmából a közmédia egy különleges beszélgetést készített. Az Ákos 50 című portéműsor december 28-án, péntek este 21 órakor lesz majd látható az M5 csatornán.

Kovács Ákossal Csizmár Edina, az M5 vezető szerkesztője beszélgetett, és az exkluzív interjúban őszintén beszélt családról, hitről, irodalomról és nem utolsósorban zenei pályájáról. A vezető szerkesztő az M1 Ma reggel című műsorában elmondta, a beszélgetés során szerette volna megmutatni azt, hogy Ákos valójában nemcsak a zenei művészetet képviseli, hiszen az irodalomban is jártas. Ezen kívül szerette volna emberi arcát is megmutatni, szó esett hitről, családról is.


Csizmár elmondta, ahogy zenéjében is mindenre odafigyel, úgy a magánélet terén is hasonlóan viselkedik. Véleménye szerint egy érzékeny, olykor szerény embert ismerhetett meg Ákos személyében az interjú során.

Hozzátette: az Ákos 50 portréműsor több kulisszatitkot is elárul az énekesről, hiszen számos koncertjére is elkísérte őt a stáb.