A közmédia is készül a Döntők Döntőjére

 

Gőzerővel készül a közmédia a Fölszállott a páva idei, különleges évadának első élő adására. Jövő pénteken, a Döntők Döntőjében lépnek először színpadra a műsor előző szériáinak legjobbjai a Duna Televízió műsorában.

Az Alba Regia táncegyüttessel 2014-ben a Fölszállott a páva második évadában találkozhattak a nézők. Akkor a döntőig jutottak, viszont nem sikerült megnyerniük a versenyt. Négy év után úgy döntöttek: ismét mindent beleadnak.

Sőregi Anna és Komáromi Kristóf is újra megpróbálja elnyerni a nézők kegyeit, tavaly a legjobb tíz produkció között végeztek.

Lassan kialakult a banda, akivel végül is visszajöttünk, vannak némi változások, de lényegében a csapat ugyanaz.

A Kalotaszegi legénytársulat is visszatér, a Döntők Döntőjébe, hogy ismét kategóriája legjobbja lehessen.

A nézők idén is találkozhatnak a tavalyi nyertes Pendely énekegyüttessel. A fiatal lányok idén is szeretnék bebizonyítani, hogy megérdemelték a győzelmet.

Újra színpadra lép a Debreceni Hajdú Táncegyüttes is.

A közmédia népzenei és néptáncos tehetségkutató műsora idén a 6. évadhoz érkezett. Most az előző szériák legjobbjai mérik össze tudásukat. A nézők az elmúlt hetekben megismerkedhettek a versenybe került 48 produkcióval, a műsorvezetőktől pedig érdekes kulisszatitkokat is megtudhattak.

Újdonság, hogy idén a közönség szavazatain múlik, mely produkciók juthatnak tovább. A zsűri az értékelésével próbálja majd segíteni a nézőket a voksolásban, emellett pedig lehetősége lesz arra, hogy néhány versenyzőt maga is továbbjuttasson.

A Fölszállott a páva – Döntők Döntőjének első adását jövő pénteken fél 8-tól láthatják a nézők a Dunán.