Pénteken indul a Holnap tali! 6. évada

 

Az új részeket mostantól péntekenként vetítik az M2 Petőfi TV műsorán, 20.05-től.

Derék Bence, a sorozat egyik főszereplője az M1 Ma reggel című műsorában elmondta, a nézők ezentúl két 25 perces részt láthatnak péntek esténként, a korábbi egyszer ötven perccel szemben. Izgalmas és sűrű történéseket láthatnak majd a nézők – mondta.

Az ismétlések a jövőben is elérhetők lesznek, azonban az új évad extra internetes tartalommal is jelentkezik a Holnaptali.hu oldalon. Ezekben a kisebb videókban a nézők betekintést nyerhetnek a karakterek életébe, vicces jeleneteket vagy bakiparádékat is láthatnak.

Derék Bence, a sorozatban Soma szerepét alakító színész elmondta: az új évadban új szereplők is megjelennek, de olyan régi színészek is feltűnnek majd, akik egy ideig kimaradtak a történetből.

A színész elmondása szerint az első forgatási naptól kezdve nagy utat járt be a sorozat, sokat fejlődtek a színészek és maga a történet is. Véleménye szerint mára már egy egészen más széria látható az M2-n, mint ami a kezdetekben volt.

A film készítése során igyekeznek a lehető legszélesebb karakterpalettát bemutatni és felvonultatni, hiszen céljuk, hogy minél több gyerek találjon a szereplők között olyat, akivel azonosulni tud – fogalmazott Derék Bence.

Szőke Olivér, a sorozatban Danit játszó színész a műsorban elmondta: a fiatalos közeg miatt közvetlen hangulat alakult ki a forgatások idején. Nem is munkának fogja fel a forgatási napokat, hanem mint egy jó bulit – fogalmazott.

A Holnap tali! új részeit augusztus 31-től minden pénteken az M2 Petőfi TV-n 20.05-től lehet megtekinteni. Az extra tartalmakat pedig ide kattintva nézheti meg.