Hétvége az M4 Sporton: kajak-kenu Eb, Forma–1, labdarúgás és strandröplabda

 

Az M4 Sport szombaton és vasárnap is a délelőtti órákban – szombaton 10-től, vasárnap 10.30-tól – Szerbia fővárosából, Belgrádból jelentkezik, ahol a kajak-kenu Európa-bajnokság versenyszámait követhetik élőben a nemzeti sportcsatorna nézői. Hétvégén átívelő esemény továbbá a Forma–1 Kanadai Nagydíj, amelynek időmérő edzését szombat este nyolctól követhetik, és vasárnap, szintén este nyolc órától már a futam eseményeit láthatják nézőink az M4 Sport műsorán.

A magyar labdarúgó-válogatott szombat délután 17.30-tól felkészülési meccs keretében Ausztrália nemzeti csapatával mérkőzik a Groupama Arénában. Akik nem tudják a helyszínen követni az eseményeket, az M4 Sport műsorán élőben követhetik a válogatottak összecsapását.

Vasárnap délután háromtól a strandröplabda magyar bajnokság női és férfi döntő mérkőzését adja élőben a csatorna, majd 17.30-tól a férfi kosárlabda bajnoki döntő első mérkőzését, a Szolnok–Falco Szombathely összecsapást követhetik élőben nézőink az M4 Sport csatornán.

Az élő adás mellett további extra sporttartalmak érhetők el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára, valamint az M4 Sport hivatalos Instagram oldalán, az m4sportofficial-ön is.