Májusban kezdődik az Egynyári kaland harmadik évada

 

Május 26-tól szombat esténként 19.30-tól lesz látható a Duna Televízión az Egynyári kaland újabb hat epizódból álló harmadik évada: az MTVA és a Megafilm Service közös, könnyed szórakozást ígérő, ifjúsági témájú sorozata ezúttal is heti rendszerességgel kerül adásba – a sorozat főcíme Ertsey Donátnak és Kalászi Benjáminnak köszönhetően vizuálisan megújult, zenéjét pedig Antilope Kid írta.

A harmadik évad története egy újabb nyár alatt játszódik, azonban az események fő helyszíne ezúttal nem a Balaton, hanem Budapest lesz. Zsófi (Schmidt Sára) gyakornokként kezd dolgozni egy építészstúdióban, Bence (Rubóczki Márkó) továbbra is a vendéglátóiparban próbál boldogulni, Levi (Király Dani) magánéleti válságban van, Luca (Walters Lili) pedig készen áll rá, hogy meghódítsa a fővárost.

Forrás: YouTube

Forrás: YouTube

A társaság életét felforgatja a hír, hogy barátjuk, Gábor (Héricz Patrik) az esküvőjét tervezi… A már ismert főszereplők mellé újak csatlakoztak. Piti Emőke Enikőt, a szexi, minden szabályra fittyet hányó asszisztenst formálja meg, a lányokat megszállottan hajszoló, de az érzelmektől rettegő Ákos megszemélyesítője Fehér Balázs Benő, Szalay Bence pedig Zsófi jóképű, ambiciózus hipszter kollégáját, Dávidot játssza.

Az új szériában Járai Máté, Mészáros Máté, Pelsőczy Réka, Bajor Lili, Kiss Diána Magdolna, Gazsó György, Nagypál Gábor, Mihályfi Balázs és visszatérő szereplőként Bánovits Vivianne is látható lesz. A történet ezúttal is a szerelmek, a barátságok, a szórakozás és a nyári munka körül szövődik. A romantikus szálak mellett tovább bonyolódnak a családi kapcsolatok, és a humor szintén fontos eleme marad a sorozatnak. A harmadik évad írócsapata Szabó Borbálával és Bárány Mártonnal bővült, vezető írója és vezető rendezője Zomborácz Virág, társrendezője Akar Péter.