M3 Almárium, A Dal 2018 és a 12 év rabszolgaság – hétvége a közmédiával

 

Vasárnap Szabó István születésnapja alkalmából a Találkozás Vénusszal a Duna Televízió műsorán, az M5 kínálatában pedig Bódy Gábor Nárcisz és Psyché c. filmjét találják nézőink.

Szombaton A Dal 2018-előtt Valentin-Bálint napi Almárium az M3 kínálatában. Délután fél hattól Mazsolával és Manócskával találkozhatnak nézőink, 17.45-től a Néhány első szerelem története c. Mamcserov Frigyes rendezést, majd Zsurzs Éva filmjét , a Férjhez menni tilos c. alkotást, 20.30-tól pedig Seregi László rendezését, a Randevú éjfélkor című klasszikust láthatják az M3 csatorna nézői.

Este fél kilenctől A Dal 2018 második elődöntője érkezik a Duna Televízió, valamint a Duna World műsorára. Szombat este újra koncertekkel készül az M2 Petőfi TV, 22.45-től Mókus és a Fabula Rasa, majd éjféltől a Dakhabrakha 2017-es Sziget fellépését láthatják országszerte HD minőségben a közmédia nézői. A színházkedvelőknek az M5 csatorna újra egy Globe közvetítéssel kedveskedik Londonból, 21.10-től Shakespeare Macbeth előadását láthatják nézőink.

Vasárnap 12.45-től újra Jó ebédhez szól a nóta a Duna Televízió műsorán, majd egy lengyel-cseh dokumentumfilmet tartogat a csatorna Cseh Hattyúk címmel. 14.20-tól Hit, erkölcs és hűség – A Magyar Corvin – lánc kitüntetettjei címmel egy közel fél órás műsort láthatnak a közmédia nézői az eddigi Corvin-lánc kitüntetettekről, a díj jelentőségéről, presztízséről.

Délután három órakor az M1 hírcsatornán élőben követhetik a közmédia nézői a miniszterelnök évértékelő beszédét, melyet idén is a Várkert Bazárban tart meg Orbán Viktor.

Február 18-án 80. születésnapját ünnepli Szabó István. A különleges nap alkalmából a Duna Televízió műsorra tűzi a Találkozás Vénusszal című angol-japán-amerikai vígjátékot 21.20-tól. Utána Oscar-díjas filmet, a 12 év rabszolgaság című amerikai-angol életrajzi drámát láthatják nézőink 23.25-től.

Az M5 csatornán Bódy Gábor közel négy és fél órás, Nárcisz és Psyché c. kultfilmjét láthatják a nézők 22.35-től.