Házasság hete hétfőtől a Család-barátban

 

A korábbi évekhez hasonlóan idén is csatlakozik a Házasság hete programsorozathoz a Család-barát a Duna Televízióban.

11. alkalommal hirdették meg a Házasság hete eseménysorozatot a keresztény egyházak és a civil szervezetek széleskörű összefogásával. A programsorozat fővédnöke idén is Herczegh Anita asszony, a köztársasági elnök felesége, aki a Házasság Hete kapcsán február 12-én ellátogat a Duna TV Család-barát műsorába.

A Duna Televízió Család-barát című műsora ugyanis idén – a családok évében – is csatlakozik a kezdeményezéshez és a házasságot, a párkapcsolatok lelki oldalát, a családot és a gyermeknevelést érintő legfontosabb kérdéseket járják körül a műsorvezetők a meghívott vendégek, szakértők segítségével. A műsorban bemutatnak házaspárokat és házasságra készülőket egyaránt, továbbá szó lesz kreatív ötletekről, lakodalmas receptekről és esküvői csokrokról is. A stúdió díszlete átalakul: esküvői ruhák, asztaldíszek, továbbá stílusos kiegészítők segítik a nagy napra készülőket.

A Házasság Hetének arcai idén dr. Fazekas Rita mediátor és férje, Zámbori Soma szinkronszínész, akikkel a Házasság Hete első hétköznapján ismerkedhetnek meg a nézők Somogyi Dia és Csalami Csaba műsorvezetésével. A programsorozat végén egy fiatal jegyespár anyakönyvvezető és lelkész jelenlétében mondja ki a boldogító igent a Család-barát stúdiójában.

Házasság hete a Család-barátban hétfőtől szombatig 10.25-től a Duna Televízió műsorán.