A Dal 2018: Zola idén nem versenyez, csak szurkol

 

A Dal korábbi versenyzője, a New Level Empire tagja, Zola idén nem versenyez, csak szurkol. A Dal.hu szerkesztőségének azt is elárulta, hogy miért éppen #yeahla ft. Eszes Viki előadó páros dala a kedvence.

Ujvári Zoltán Szilveszter, ismertebb nevén Zola, országos hírnévre elsősorban televíziós műsorvezetőként tett szert, de zenészként, énekesként sem kerülte el a siker és az elismerés.

New Level Empire nevű zenekara, a The Last One című dallal korábban bekerült A Dal 2014 legjobb 30 dala közé. Ugyan nem nekik jutott a megtiszteltetés, hogy Magyarországot képviseljék, de A Dal zsűrije és a közönség egészen az ötödik helyig juttatta őket.

Zola tehát jól tudja, milyen A Dal színpadán állni, idén azonban barátja és kollégája #yeahla miatt szurkol, aki Eszes Vikivel közös, 1 Szó Mint 100 című dalukkal került be A Dal 2018 legjobbjai közé.

„Nagyon kellemes zenei harmóniája van Eszes Viki hangjával ennek a dalnak, és olyan íve, amit egy ilyen daltól elvárunk. Nem akarja megváltani a világot, nem akarja túlmatekozni a zenét, és ebben az egyszerűségben van a szépsége. Szerintem épp ilyennek kell lennie egy dalnak” – fejtette ki Zola, hogy szerinte miért lehet #yeahla ft. Eszes Viki dala, az 1 Szó Mint 100 a legesélyesebb A Dal 2018 színpadán, hogy elnyerjék a Magyarország legjobb dala címet.