Előd
Friss
Lakástűz pusztított Sándorfalván // Két határon is határsértőket tartóztattak fel a román hatóságok // Több órás napsütés várható // Így korlátozzák a forgalmat a fővárosban //

blogok
Élő Bolygó Blog
A kutya viselkedéséért a gazdája felel
A kutya viselkedéséért a körülötte élő emberek felelnek
Alaptörvény blog
Gondolatok a kommunista bűnök elmaradt igazságtételéről és a Nagy Imre-per semmisségi eljárásáról
Magyarország Alaptörvénye Nemzeti Hitvallásában rögzíti, hogy hazánk 1944. március tizenkilencedikén elveszített állami önrendelkezésének visszaálltát 1990. május másodikától, az első szabadon választott népképviselet megalakulásától számítjuk.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Derengés és láng
Jelen írásával a szerző arról emlékezik meg, tizenévesként hogyan élte meg az 1956-os forradalmat és az azt követő eseményeket.
Kormos Valéria (újságíró)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Elég komoly morális kihívás előtt Tuchel és Lőw
Az tényleg kajakra jó lehet, ha egy fiatalembert, meg mellé extrában egy magyar fiatalembert meghívnak a világ egyik leggazdagabb klubjába edzőnek! Ebben az egyesületben nincs anyagi határ, akire rámutatnak, azt veszik és viszik!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Neymar most már lelépne Párizsból
Nagyon durván kemény gyerek ez a Neymar! A botrányos vb-je után, amikor kihemperegte az emberek szívéből a szimpátiája utolsó morzsáját, még dobott egy lapáttal a döbbenet kazánjába!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
A hajléktalanokat integráljuk, ne a migránsokat!
Amikor a kormány segíteni akar a hajléktalanokon, a “haladó" sajtó és “szakma” azt támadja. Amikor éppen nem segít, akkor meg azon sivalkodnak, hogy hányan fagynak meg télen az utcán.
Kiszelly Zoltán
Családban marad!
Ünnepvédők
Ha mindig Karácsony van, sosincs Karácsony!
Király Nóra
Látószög - Schmidt Mária blogja
II. János Pál emlékezete
Negyven évvel ezelőtt választották pápává II. János Pált. Jelen írással az azóta a szentek sorába emelt egyházfőre, az emberiség igaz barátjára emlékezünk.
Horváth Pál (teológus, vallástörténész)

VIDEÓ

RIDIKÜL