Klasszikus és családi filmek a közmédián hétvégén

 

Caravaggio, Blue Jasmine, Robinson Crusoe és sok más klasszikus is helyett kapott a közmédia hétvégi kínálatában – derült ki közleményükből.

Fuss, hogy utolérjenek címmel zenés magyar filmet kínál a közmédia nemzeti főadója, a Duna Televízió szombat délután négy órától. Keleti Márton rendezésében láthatják nézőink Pécsi Sándort, Bodrogi Gyulát és Zalatnay Saroltát.

A nemzetközi kémbanda kalandjai után délután öttől Borbás Marcsi vár mindenkit egy őszi túrával Erdélyben. A Duna Televízió szombat esti mozija 20 óra 15 perctől a Télapu 2. – Veszélyben a karácsony című amerikai családi film, amit egy 2013-as Woody Allen film, a Blue Jasmine követ 22 óra 5 perctől.

Az M2 gyerekcsatorna kora este a Robinson Crusoe című belga-francia családi animációs filmmel várja nézőit, az M2 Petőfi TV szombati kínálatában pedig ott találjuk 22 óra 45 perctől Kollár-Klemencz László Rengeteg koncertjét, illetve éjfél után tíz perccel a Kerekes Band húzza a talp alá valót a csatornán.

Vasárnapra is jut bőven a filmözönből, a Duna Televízió műsorán a Mission Impossible 3. része 21 óra 50 perctől, majd jön az Éjjeli féreg Jake Gyllenhaal főszereplésével. Az M2 Petőfi TV vasárnapi filmklubja A megálló című életrajzi drámát kínálja 21 óra 10 perctől, amit egy magyar rövidfilm követ A levelek címmel. Koncz Teréz rendezésében láthatják a közmédia nézői Moldován Orsolyát, Topár Gábort és Varga Lilit.

Az M5 csatorna vasárnap este is filmkülönlegességgel készül, este 9 órától, eredeti nyelven, magyar felirattal láthatják a közmédia nézői a Caravaggio című filmet.