Eleonóra
Friss
Drágul a gázolaj // Rendőrt ütött meg egy fiatal Miskolcon // Négy év fegyházra ítéltek egy robbanóanyagokat felhalmozó tatabányai férfit //

MÉG TÖBB HÍR

A Balatonhoz is megérkezett a mediterrán ciklon

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
„Az első napon”
Tanmese Gyurcsány Ferencről és a jogállamról.
Szánthó Miklós
Élő Bolygó Blog
Száműzi a PET-palackokat a Glastonbury Fesztivál
Kitiltják a műanyag palackokat a Glastonbury Fesztiválról 2019-ben.
Családban marad!
Rokonszenv
Felnőttek számára egyértelmű e szó? Ahol a szenvedés és a szeretet látszólag ellentétes érzése kapaszkodik össze. Gyermekeink számára miként adjuk át szavaink rejtett eredetét, jelentését?
Máthé Zsuzsa
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Ettől a hírnévtől szerintem eltekintettünk volna...
Eredetileg arról akartam írni, hogy mekkora egy nagy kamperok ezek az amcsi kosarasok. Az NBA gála egyik része az volt, amikor a játékosok triplakirállyá és zsákoló királlyá lépnek elő a hétköznapok szürke álruhájából. Mennyire piszok sokat kell gyakorolni ahhoz, hogy valaki egyáltalán bejusson a legnagyobbak közé!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
A hazai kosárlabda igazi ünnepe volt ez a hétvége!
Jó nagy, zajos és látványos kalaplengetés a kosárlabda Magyar Kupa résztvevőinek, ezúttal nézői szinten! Debrecenbe kellett menni, megnézni ezt a tömény hétvégét! Persze megérkezett a szurkolósereg a döntő minden napjára, a legnagyobb, osztatlan elismerést még is a szombathelyi Falco rajongói kaphatják!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Látószög - Schmidt Mária blogja
Háborús Budapest
A depolitizáló amnézia, az elmúlás és a metropolisz kialakulása eltörléssel fenyegeti Budapest háborús nyomait, forradalmi emlékeit. Ha látsz valamit – szólj!
Békés Márton
Látószög - Schmidt Mária blogja
Magyar kánkán Sanghajban – Egy kiállítás margójára
Kelet és Nyugat, párhuzam és eltérés, elegancia, finoman idillikus kép, esztétikum, egzotikum. Ez a Sanghay – Shanghai kiállítás a Hopp Ferenc Kelet-ázsiai Művészeti Múzeumban.
B. Varga Judit (történész-muzeológus)
Alaptörvény blog
Az időskorúak ellátásának alkotmányos védelme Magyarországon
Az időskorúak fokozott erkölcsi és jogi védelmét már XIII. Leó pápa Rerum Novarum című enciklikája is kiemelt kérdésként kezelte.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán

VIDEÓ

RIDIKÜL