Két évtizede a jegypiac vezető szereplője a Jegymester

 

Évente közel tízmillió jegyet értékesít a Jegymester, amely széles programkínálatának és biztonságos, sokrétű online fizetési rendszerének köszönhetően húsz éve a piac vezető szereplője.

A cég tavaly majdnem 30 százalékkal növelte árbevételét, amelynél 21 százalékkal többen vásároltak, és 13 százalékkal több jegy fogyott el a 2017-es adatokhoz képest – írta az Origo. 

A Jegymester saját értékesítő platformot hozott létre, amely átlátható és biztonságos, de a cég számára a növekvő jegyeladás és a regisztrációk emelkedő száma a legfontosabb. A többségi tulajdonos GB & Partners befektetésének célja, hogy a Jegymester hazai sikerét és tapasztalatát a nemzetközi piacokon is a kihasználja a társaság.

A Jegymester 6 évvel ezelőtt indította el romániai leányvállalatát, most pedig újabb mérföldkő előtt áll a külföldi terjeszkedést illetően: egy nemzetközi együttműködés keretében és az Exim Növekedési Magántőkelap közreműködésével a vállalat további piacokra léphet be.

A Jegymester töretlenül fejlődött az elmúlt húsz évben, végig a saját útját járta. Folyamatosan fejlesztették a rendszereiket és törekedtek az átlátható és tervezhető működésre. Az eredmények is azt igazolják: megérte a transzparencia, a magyarországi terjeszkedés mellett a nemzetközi tevékenység is újabb piacokon indulhat meg – értékelte az elmúlt időszakot Papp Gábor ügyvezető.

A címlapfotó illusztráció.