Az Aquaman harmadik hete vezeti az észak-amerikai mozis toplistát

 

Harmadik hete vezeti az észak-amerikai mozis toplistát az Aquaman, a fantasyre a hétvégén további 30,7 millió dollár értékben váltottak jegyet, ezzel hazai bevétele csaknem elérte a 260 millió dollárt.

Az Aquaman világszerte átütő siker, globális árbevétele már 940,7 millió dollárnál tart.

A hétvége egyetlen jelentősebb premierfilmje, a Végtelen útvesztő című pszichothriller a második helyen végzett 18 millió dollár bevétellel, ami kétszer annyi, mint amennyibe az elkészítése került.

Az ugyancsak harmadik hete játszott Mary Poppins visszatér a harmadik legnagyobb bevételt hozta 15,8 millió dolláros bevétellel. Az 1964-es Mary Poppins folytatása globálisan már 256 millió dollárt hozott.

Az előző héthez hasonlóan a negyedik helyen a Pókember: Irány a Pókverzum! végzett 13 millió dollárral, ötödikként az ŰrDongó, a Transformers-széria legújabb epizódja futott be 12,8 millió dollárral.

Hatodik helyen Clint Eastwood A csempész című drogcsempészdrámája végzett 9 millió dolláros bevétellel.

A hetedik helyezett, az Alelnök című életrajzi film Dick Cheney volt amerikai alelnökről az előző hetinél 25 százalékkal kevesebbet, 5,8 millió dollárt hozott a hétvégén, eddigi összbevétele fele a 60 millió dolláros költségvetésnek.