Timót
Friss
Fidesz: Folytatódik a küzdelem a rezsicsökkentés megvédéséért // Árvizek pusztítanak Celebeszen, sokan meghaltak // Postázza az eszközkezelő az ingatlanok visszavásárlásáról szóló tájékoztatót // Elhunyt Baránszki Tibor, ezrek életének megmentője // Még lehet jelentkezni a Rákóczi Szövetség utaztatási programjára // Öt embert megölt egy floridai bankfiókban, majd kihívta a rendőrséget // Brutális kutyatámadás történt Somogyban // Tovább drágulnak az építőanyagok // Újabb demokrata párti politikus indul az amerikai elnökválasztáson //

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Politikai pedofília
Mert amit látunk az nem más mint politikai pedofília. A látszatpolitizálás eszköze, mely nem más mint a bulvármédia beemelése a politikai közegbe, az új hús utáni olthatatlan vágyakozás.
Maczkó Ú. Róbert
Látószög - Schmidt Mária blogja
Liberális-e a demokrácia?
A keresztény demokrácia kiindulópontja az emberi személy méltósága, a liberális demokráciáé az egyén korlátlan szabadsága. Akár az emberi méltóság rovására is.
Horváth Pál (teológus, vallástörténész)
Élő Bolygó Blog
A hulladékkal együtt égetik el a fenyőfákat
Az ünnepek után több mint félmillió fenyőfa került már és kerül még az utcákra.
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Az igazán durva a kicsik háborúja volt
Érdekes kis challenge ütötte fel magát a tévé kínálatából. Ketrecharc, ami ugyan sokak szerint egyáltalán nem is sport, csak verekedés, bíróval, szőnyeggel, zsűrivel!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Ezt feldolgozni hideg fejjel szinte lehetetlen
Szegény horvát ördögök, tényleg azt hitték, hogy majd jól befújják nekik a büntetőt, egy olyan esetnél, amikor akár szemrebbenés nélkül is az ellenkező irányba ítélhetnek.
Horti Gábor (Vezetőedző)
Családban marad!
Vallomás a Himnuszról
Himnusz. Biztos, hogy több százszor is énekeltem már, sokféle élethelyzetben. Hogy lehetséges, hogy mégis, hogy mindig - sőt egyre inkább - szíven üt?
Máthé Zsuzsa
Alaptörvény blog
Jogsértő volt-e az EP-képviselő eljárása az Echo TV riporterével szemben?
Hangfelvétel nyilvános felhasználása még közszereplő esetében is visszaélésszerű joggyakorlást valósíthat meg.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Deglobalizáció
A korforduló, amelyben benne élünk, a liberalizmus kríziséből fakad. Minden, ami ma korszerű, a liberalizmus különböző mértékű és mélységű tagadásán alapul.
Békés Márton