A Viszkis belépett a 200-asok klubjába

 

December 11-én immár a kétszázezredik hazai néző váltott jegyet A Viszkis című akciófilmre.

Ezzel Antal Nimród rendező alkotása újabb mérföldkőhöz ért, hiszen a rendszerváltás óta eltelt évek alatt nagyon ritkán sikerül magyar filmnek túlszárnyalnia ezt a határt. Műfaji szempontból is jelentős eredményt mutat fel a produkció, miután a mögöttünk hagyott 27 év során eddig sohasem került fel a legtöbb nézőt vonzó filmek ranglistájára olyan akciófilm, amelyet teljes egészében itthon gyártottak. A kirobbanó siker kizárólag a moziba járó emberek elégedettségének köszönhető.

AViszkis_jelenetfoto (40)

„Elképesztően sikeres éve lett a magyar filmeknek az idei. Óriási öröm számunkra, hogy ehhez A Viszkis révén mi is hozzájárulhatunk.”  – mondta Hutlassa Tamás producer.

AViszkis_jelenetfoto (29)

A Viszkis Facebook oldalára, és a filmmel kapcsolatos fórumokra folyamatosan érkeznek a közönség reakciói, amelyek alapján az látszik, hogy a nézők döntően pozitív élménnyel távoznak a mozikból a vetítések után. A legjellemzőbb kommentek a „lendületes, jól felépített történetet”, a „hiteles alakításokat”, a „remek zenét”, valamint a „látványos akciókat” emelik ki a Szalay Bence főszereplésével forgatott alkotás kapcsán, és egyesek már most bíznak benne, hogy lesz folytatás is.