Máté, Mirella
Friss
Szeptember 21-e a magyar dráma napja // Kelenföld és Budaörs között már mindkét vágányon újraindult a vonatközlekedés // Megindult a forgalom az M3-as autópályán // Bakondi: Magyarország maga dönt migrációs politikájáról // Az Amnesty szerint tüntetőket kínoztak meg hongkongi rendőrök // Jelentős rendőri készültség szombaton Párizsban //

MÉG TÖBB HÍR

Megjelent a hajnali dér

blogok
Élő Bolygó Blog
Már a szuperkorallok sem képesek ellenállni a víz gyors melegedésének
Még a szuperkorallok is bajba kerülhetnek az egyre melegedő óceánokban...
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
A következmények nélküli együttérzés
Lassan elülni látszik a klímahiszti Amazonas-epizódja, talán eljön az esős évszak és eloltja a tüzeket, vagy egyszerűen a média ráunt az egészre és újabb áldozatok után kutat.
Maczkó Ú. Róbert
Látószög - Schmidt Mária blogja
Klímaszorongás
Olyan világban élünk, melyben a környezeti katasztrófa hírnökei arra mozgósítják a gyerekeket, hogy neveljék át állítólag felelőtlen szüleiket. Kell félnünk a jövőtől?
Frank Füredi
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Hippokratész őszödi beszéde
Mély tisztelettel kérek elnézést a jobb kontextusra érdemes görög orvostól, hogy pár mondat erejéig holmi Gyurcsánnyal kapcsolatos dologban szóba merészkedem Őt hozni.
Galló Béla
Családban marad!
Aszalás, eszelősen
Őszi otthoni kísérlet: aszalás eszelősen.
Máthé Zsuzsa
Alaptörvény blog
Valóban börtönbe kerülhet-e Boris Johnson?
Brit jogászok korábban arra hívták fel a figyelmet, hogy az Egyesült Királyság EU-ból való kilépéséről szóló népszavazás nem kötelező érvényű, nincsen jogi kötőereje.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
A szeretet követei
Európa nyugati fele egy olyan posztkeresztény, posztnemzeti, posztnemi, poszttörténelmi korszakba lépett, amely ugyanúgy az identitások újraértelmezésére tesz kísérletet, mint a kommunizmus.
Schmidt Mária
Élő Bolygó Blog
Több ezer milliárd dollárból ellenállóbbá tehető a Föld a klímaváltozással szemben
A következő tíz évben 1800 milliárd dollárt (541 ezer milliárd forintot) kellene ráfordítani világszerte azokra a stratégiákra, amelyek lehetővé tennék, hogy a bolygó alkalmazkodjon a klímaváltozáshoz – mutatott rá jelentésében egy globális bizottság.

Ridikül