Frigyes
Friss
Irán újabb tankhajót foglalt le a Hormuzi-szorosban // Belgrádba utazik Áder János hétfőn // Feloldják az útlezárást a Nagytétényi úton // Rabszolgatartó család tagjait tartóztatták le Zalában // 186 milliárd folyt be az útdíjfizetési szolgáltatóhoz az első félévben // A transzatlanti kapcsolatok jelentőségét hangsúlyozta Szijjártó Péter Washingtonban //

MÉG TÖBB HÍR

Barbár éjszakák

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Macron fegyverei
Európa pillanatnyi állapotát jól jelzi, hogy Emmanuel Macron az unió legaktívabb politikusa.
Galló Béla
Alaptörvény blog
A büntetőjog szigorával az élelmiszer-hamisítókkal szemben
Az Országgyűlés elfogadta azt a törvénymódosítást az agrártárca kezdeményezésére, amely az élelmiszerbiztonságot veszélyeztetőkkel szembeni szigorúbb büntetőjogi fellépést szabályozza.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Családban marad!
„Eső után szebben virít a mező!” - Július 13-án a Nagymamákat ünnepeljük
Hivatalosan a Nagymamák Világnapja minden év július 13-ára esik. Nálunk leggyakrabban május első vasárnapján, az Anyák Napjával együtt szokás ünnepelni.
Máthé Zsuzsa
Látószög - Schmidt Mária blogja
A globális kultúrharc, avagy miért van igaza Putyinnak, és miért nincs
Vlagyimir Putyin alaposan megbotránkoztatta a fősodorhoz tartozó nyugati médiát a Financial Timesnak a G20-ak legutóbbi értekezletén adott interjújával.
Frank Füredi
Látószög - Schmidt Mária blogja
Édes íze a sónak
Milyen „nőt” hozott létre a kádári társadalom? Milyen emberi tragédiák rejtőznek a büszke fogalom, a rendszerváltoztatás mögött? Kormos Valéria "álomszövői" válaszolnak minderre.
B. Varga Judit (történész-muzeológus)
Élő Bolygó Blog
Erdőökológusok vadítják vissza az erdőket egy természetvédelmi programban
Magyarországon is található egy nagyon kicsi „őserdőfolt”.
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)