Finom falatok, vásári forgatag: Magyar Ízek Őszi Vására és Halbazár

 

Halra fel! – mondhatnánk, hiszen a Halbazár számtalan édesvízi halból készült ételféleséggel, 50 kistermelő több mint 1000 termékével várja a jó ízek kedvelőit a Várkert Bazárban.

Ingyenes belépéssel és számos élménnyel várja az ínyenceket a Várkert Bazárban a Magyar Ízek Őszi Vására és Halbazár 2018. november 17-én, amely rendezvény immár 16. alkalommal köszöntheti vendégeit. A középpontban ezúttal – már a karácsonyra hangolódva – az édesvízi halak állnak.

A Magyar Ízek Vására azzal a törekvéssel jött létre, hogy előtérbe helyezze a hazai termékeket és kistermelőket: ennek megfelelően a Halbazárban 50 kistermelő több mint 1000 terméke jelenik meg. A halak mellett természetesen a vásár egyéb kézműves finomságokkal és nedűkkel is szolgál: a tejtermékek, sajtok, fűszerek, zöldségkrémek, gombakészítmények, lekvárok, édességek, szörpök, kávé-, bor-, sör- és pálinkakülönlegességek egész sora vonul fel a forgatagban. Az itt található alapanyagokra építve látványfőzés és kóstoló is várja a vendégeket, de bárki részt vehet ingyenes dietetikai tanácsadáson is.

Halbazár rendezvény plakátja

A Magyar Ízek Őszi Vásárán a legkisebbek is remekül szórakozhatnak: gólyalábasok, bábszínház, kézműves foglalkozások és halas játszóház fogadja őket a Várkert Bazárban.

A Magyar Ízek Őszi Vására és Halbazár 2018. november 17-én délelőtt 10 és este 8 óra között várja a látogatóit a Várkert Bazár fedett rendezvénycsarnokában. A belépés és a kiegészítő programokon való részvétel ingyenes! További részletek az esemény Facebook-oldalán  érhetők el.